Έκαναν… φτερά πανάκριβα κοσμήματα

Κοσμήματα αξίας περίπου 100 χιλιάδων ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από κοσμηματοπωλείο στην περιοχή των Γουβών, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης....

Όπως έγινε γνωστό, οι ληστές «χτύπησαν» το κατάστημα το βράδυ της Πέμπτης προς Παρασκευή και, παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε άμεσα ο συναγερμός, κατάφεραν να πάρουν μεγάλο αριθμό κοσμημάτων πριν εξαφανιστούν.
Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης κάνει λόγο για αδικαιολόγητα καθυστερημένη άφιξη της αστυνομίας στο σημείο. Σύμφωνα πάντα με τον 52χρονο κοσμηματοπώλη,
η επιχείρησή του παρέμεινε ανοικτή ολόκληρο το βράδυ, μέχρι την επομένη που πήγε ο ίδιος και είδε ότι τα κοσμήματά του είχαν κάνει... φτερά.

Το κοσμηματοπωλείο γίνεται πρώτη φορά στόχος διαρρηκτών, ενώ η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν υπολογίζεται στα 100 χιλιάδες ευρώ, καθώς, σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη, οι δράστες αφαίρεσαν περίπου δυόμισι κιλά χρυσό.
Το κατάστημα δεν διαθέτει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει γίνει αναζητώντας κάμερες από διπλανές επιχειρήσεις της περιοχής.

Πηγή: cretalive.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα