ΕΙΝΑΙ “ΛΙΓΟΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ…

Τα πυρά του κατά του απερχόμενου δημάρχου της Αθήνας εξαπέλυσε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων τόνισε ότι δεν μπορεί να αποσυνδεθούν τα αποτελέσματα των πολιτικών του Μνημονίου με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αθήνα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «λίγο» τον Γιώργο Καμίνη...
ο οποίος αποδέχτηκε παθητικά σειρά κυβερνητικών πολιτικών (κατάργηση δημοτικής αστυνομίας).
Μιλώντας στο Mega, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών είναι πολλά, δίνοντας έμφαση στα πεζοδρόμια, τα οποία είναι κατειλημμένα είτε από οχήματα ή τραπεζοκαθίσματα, και το παραεμπόριο, το οποίο πρέπει να χτυπηθεί αποτελεσματικά μέσω της εξάρθρωσης των οργανωμένων κυκλωμάτων και των διασυνδέσεών του στις πύλες εισόδου της χώρας (τελωνεία). Παράλληλα, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως τάσσεται υπέρ της δημιουργίας οργανωμένων πολυεθνικών αγορών, όπου μετανάστες και άλλοι μικροπωλητές θα μπορούν να πωλούν την πραμάτεια τους, χωρίς να πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης από τα κυκλώματα.
Αναφορικά με το ζήτημα της ασφάλειας μίλησε για τον αστυνομικό της γειτονιάς, προκειμένου να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των δημοτών ειδικά στις υποβαθμισμένες περιοχές με οργανωμένη εγκληματικότητα.
«Δεν πρέπει να έχουμε χαμηλές προσδοκίες από τον Δήμο Αθηναίων, ούτε να συμβιβαζόμαστε, ούτε να αντιμετωπίζουμε με παθητικότητα τις καταστάσεις» συμπλήρωσε και ξεκαθάρισε πως θα ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στον Υπουργό Εσωτερικών σε ενδεχόμενες νέες διεκδικήσεις. Παράλληλα, άσκησε κριτική στον Γιώργο Καμίνη για το «ελλιπές κοινωνικό του έργο εν μέσω της κρίσης και των τεράστιων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί».
Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εξέφρασε την εκτίμηση πως θα βρίσκεται στον δεύτερο γύρο, ευρισκόμενος στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των δημοτών.
«Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει στον Δήμο Αθηναίων, θα είναι πιο κοντά η πτώση του Μνημονίου. Ο Δήμος Αθηναίων έχει ιδιαίτερο συμβολισμό ως πρωτεύουσα της Ελλάδας», πρόσθεσε.
Σε ό, τι αφορά στον πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Ν. Κακλαμάνη, σημείωσε ότι η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η μόνη που του έκανε αντιπολίτευση και του ασκούσε κριτική, με αποτέλεσμα να συμβάλει αποφασιστικά ώστε «ο κ. Κακλαμάνης να μην κατέβει εκ νέου δήμαρχος».
«Οι δημότες κατάλαβαν ότι επί Κακλαμάνη ο δήμος έπιασε τα όριά του» είπε και αναφέρθηκε σε σπατάλες όσον αφορά στην υπόθεση του πάρκου της οδού Πάτμου και στο ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα