Έφεση από Β. Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου…

Εντύπωση έχει προκαλέσει η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων να επιβάλει στην κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου ποινή διπλάσια από εκείνη που είχε προτείνει η εισαγγελέας έδρας Γεωργία Αδειλίνη (σ.σ. της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης... 12 ετών αντί των έξι που είχε προταθεί), καθώς και η μη αναγνώριση κανενός ελαφρυντικού, ούτε του πρότερου έντιμου βίου, ούτε ότι είναι μητέρα τριών παιδιών μονογονεϊκής οικογένειας, εκ των οποίων το ένα αντιμετωπίζει προβλήματα
υγείας. Τελικά, παρά την πρόταση της εισαγγελέως, στην Αρετή Τσοχατζοπούλου επιβλήθηκε κάθειρξη 12 ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Όσον αφορά την έφεση, που θα εκδικαστεί αργότερα στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, συνήγορος της Αρετής Τσοχατζοπούλου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανακοίνωσε πως ήδη έχει ασκήσει έφεση.
Σημειώνεται ότι ο νόμος προβλέπει την άσκηση της μέσα στο πρώτο δεκαήμερο μετά την απόφαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο θα κάνει και ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της Βίκυς Σταμάτη στην οποία έχει επίσης επιβληθεί ποινή κάθειρκξης 12 ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα