«Έχω φωτογραφία με τη Ρούμπι γυμνή στο γραφείο του Σίλβιο»

Λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη που έδωσε στο ιταλικό περιοδικό L’Espresso όπου επιβεβαίωσε ότι η Ρούμπι είχε σεξουαλική επαφή με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι όσο ήταν ανήλικη, η Βραζιλιάνα Μισέλ Κονσεισάο μιλώντας στους Sunday Times προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη.....

«Ανακάλυψα ότι στη φωτογραφική μου μηχανή υπήρχαν λήψεις με την Ρούμπι γυμνή να κάθεται στο γραφείο του προέδρου, το γραφείο από όπου έδινε όλες τις συνεντεύξεις με τις κορνίζες πίσω του με όλες τις φωτογραφίες από την οικογένειά του. Η Ρούμπι λοιπόν ήταν εκεί πάνω, γυμνή όπως η μαμά της τη γέννησε και με τα πόδια της ανοιχτά. Της είπα ότι ήταν τρελή, αλλά εκείνη μου απάντησε γελώντας ότι τις χρειάζονταν οι φωτογραφίες για να εκβιάσει τον πρόεδρο», δήλωσε ο 33χρονη Βραζιλιάνα.

Όπως είπε η Κονσεισάο που με τη σειρά της επισκεπτόταν συχνά τις βίλες του Καβαλιέρε, «αποφάσισα να πω την αλήθεια γιατί φοβάμαι για τη ζωή μου και για εκείνη του 10χρονου γιου μου».
Όσο για την άλλοτε φίλη της και πρώην συγκάτοικό της Ρούμπι, η Βραζιλιάνα δήλωσε ότι πάντα η Καρίμα ελ Μαχρούγκ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Μαροκινής, «ήθελε να ανέβει ψηλά. Ήθελε να γίνει το νούμερο 1 και συνήθιζε να αναφέρεται στον εαυτό της ως Νο1».
Αναφορικά μάλιστα με τις σεξουαλικές επαφές της με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό η Βραζιλιάνα είπε ότι «όταν μέναμε με την Ρούμπι την είχα ρωτήσει αν είχε κάνει σεξ με τον Μπερλουσκόνι κι εκείνη μου απάντησε “τι νομίζεις ότι έκανα σε εκείνη τη κρεβατοκάμαρα;”».
Keywords
Τυχαία Θέματα