Εμπρηστική επίθεση στο κτήριο της Microsoft στο Μαρούσι


Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 03.45 τα ξημερώματα, στο κτήριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της Microsoft, στο Μαρούσι.
Άγνωστοι άφου έσπασαν με τη βοήθεια ενός μικρού βαν τον κεντρικό υαλοπίνακα του κτηρίου επί της Λ. Κηφισίας 216, έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο ήταν γεμάτο μπιτόνια με βενζίνη και γκαζάκια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.... Ακολούθησε μικρής ισχύος έκρηξη,
με τις φλόγες να προκαλούν καταστροφές στον ισόγειο χώρο και στον α' όροφο.

Νωρίτερα, είχαν απειλήσει με όπλα τον φύλακα, ζητώντας του να απομακρυνθεί.
Σημειώνεται ότι στο σημείο κλήθηκαν, από την πρώτη στιγμή, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, χωρίς να γίνει γνωστό, τις πρώτες ώρες, ότι επρόκειτο για εμπρηστική επίθεση.

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική
Εν τω μεταξύ, συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική προκειμένου να συγκεντρωθούν στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.
Ήδη, το βαν που χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια της επίθεση μεταφέρεται στα ειδικά εργαστήρια για εξέταση, ενώ στο κτήριο βρίσκονται μέλη της αντιτρομοκρατικής και δυνάμεις της Αστυνομίας προκειμένου να συλλέξουν τυχόν στοιχεία.
Keywords
Τυχαία Θέματα