ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ…

Απο το:silvercity...
Η ΚΑΤΗΦΕΙΑ ΚΟΡΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΑσφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού- Αργυρούπολης, κατά την πρώτη τακτική συνεδρίασή του την Τετάρτη (18/9)...

Εκείνο που έκανε εντύπωση και σχολιάσθηκε ήταν η κατήφεια και αμηχανία του επικεφαλή της παράταξης «Δημοτική Συνεργασία» και π. δήμαρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Χρ. Κορτζίδη, που έδειχνε να νοιώθει εντελώς άβολα και πολύ στριμωγμένος στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
Ηταν και οι πρώτες αποκαλύψεις
για τιην εκ μέρους του, αν μη τι άλλο, «περίεργου» χειρισμού θεμάτων κατά τη διάρκεια της θητείας του, εμ εμπλοκή ιδιωτών και στενών συνεργατών του, που τον έφεραν σε δύσκολη θέση και τον ανάγκασαν να κάνει σπασμωδικές κινήσεις.
Απέβαλε το σύνηθες «ήπιο» προσωπείο του, ξαφνικά άρχισε να ωρύεται γιατί δεν του δόθηκε ο λόγος, που ζητούσε με το έτσι θέλω και εκτός διαδικασίες, και στη συνέχεια να τραπεί σε φυγή από το Δημοτικό Συμβούλιο – αποχώρηση την ονόμασε- τη στιγμή ακριβώς που άρχισε να μιλάει ο δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, για να επανέλθει στη συνέχεια.
Στο ίδιο μήκος κύματος και σύμβουλός του, που ζήτησε να μιλήσει, αλλά στη συνέχεια … έχασε τα λόγια του, μπερδεύτηκε σε αυτά που πήγε να διαβάσει και παραιτήθηκε από την παρέμβασή του!
Δύσκολη η κατάσταση για τους αποτυχόντες δημοτικούς άρχοντες και τους περί αυτούς, όπως φαίνεται να συμβαίνει και σε άλλους δήμους.
Αψευδής μάρτυρας ο φακός
Keywords
Τυχαία Θέματα