ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ'' ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ…

Στις 2 Νοέμβρη οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, των Διοικουσών Επιτροπών των παραρτημάτων και των αντιπρόσωπων των Γενικών Συνελεύσεων του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν σε όλους τους...
νομούς της Ελλάδας, όπως έχουν ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Στην Αθήνα
οι εκλογές θα γίνουν στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Αγαπητές/οί Συναδέλφισσες/οι,

Σε μια εποχή όπου όλοι οι Γεωτεχνικοί βιώνουμε την πλήρη υποβάθμιση και απαξίωση του επαγγέλματός μας που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με την γενικότερη πολιτικοοικονομική κρίση που γεννά ανισότητες, αδικίες και αποκλεισμούς, σε μια εποχή όπου τα ευρύτερα προβλήματα δεν μας αφήνουν το περιθώριο να μας απασχολήσουν θέματα που αφορούν το μέλλον του κλάδου μας όντας εγκλωβισμένοι στον αγώνα για επιβίωση των ιδίων αλλά και των οικογενειών μας, σε αυτή την εποχή καλούμαστε όλοι να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να διεκδικήσουμε τις εργασιακές διεξόδους που δικαιωματικά μας ανήκουν.
Η σημασία του ΓΕΩΤ.Ε.Ε είναι σημαίνουσα στην εξασφάλιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων. Όταν μάλιστα ο πρωτογενής τομέας της οικονομίας αποτελεί έναν από τους ελάχιστους πλέον τομείς που μπορούν να οδηγήσουν στην ουσιαστική διαμόρφωση ενός νέου παραγωγικού μοντέλου για τη χώρα μας, το ΓΕΩΤ.Ε.Ε θα πρέπει δυναμικά να επαναδιατυπώσει τον ρόλο του με πρωτοβουλίες, παρεμβάσεις και διεκδικήσεις σε ένα τραπέζι συζήτησης με κάθε ενδιαφερόμενο.
Στη διαμόρφωση του νέου αυτού παραγωγικού μοντέλου με κεντρικό του πυλώνα τον πρωτογενή τομέα της οικονομίας, δεν μπορεί να μη συμμετέχουν όλοι οι φορείς της Γεωτεχνικής Επιστήμης (Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Ινστιτούτα, Οργανισμοί, Επιστημονικοί Σύλλογοι κ.α.), σε αγαστή συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε που θα αποτελεί τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τον κρατικό μηχανισμό όσο και με την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Το διακύβευμα των εκλογών της 2ας Νοεμβρίου, είναι η ουσιαστική αναγέννηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε μέσα από την αλλαγή των ιδεών και των πρακτικών του, με μοναδικό σκοπό τη διασφάλιση των συμφερόντων των Γεωτεχνικών.
Είναι αποκλειστική μας ευθύνη να διεκδικήσουμε το επιμελητήριο που μας αξίζει.
Δεν είναι λύση η αποχή, λύση είναι η ενεργή συμμετοχή.

Στις εκλογές του ΓΕΩΤ.Ε.Ε στις 2 Νοεμβρίου στηρίζουμε,
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ
dimokratiki-symparataksi-Για ένα σύγχρονο ΓΕΩΤ.Ε.Ε, ως ισχυρό πυλώνα ενδυνάμωσης του ρόλου των Γεωτεχνικών στην Αγροτική Ανάπτυξη και την κοινωνία,
-Για την ουσιαστική προστασία του Περιβάλλοντος και της υγείας του καταναλωτή,
-Για την επανασύνδεση του Γεωτεχνικού επαγγέλματος με τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας,
-Για την ολική επαναφορά του επαγγέλματος του Γεωτεχνικού.
Με εκτίμηση,
Μενέλαος Γαρδικιώτης, Γεωπόνος, Υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο, τηλ. επικ. 6974029336,
Δημήτριος Κοντογιαννάτος, Γεωπόνος PhD, Υποψήφιος για τη Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Ανατολικής Στερεάς, τηλ. επικ. 6937328961.
Keywords
Τυχαία Θέματα