Χαλκίδα:Η βόλτα στο μπαρ δεν τους βγήκε σε καλό...

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που έγινε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, δύο Έλληνες, ηλικίας 62 και 29 ετών....
Οι συλληφθέντες, κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ενώ ο 62χρονος κατηγορείται επιπλέον και για παράνομη κατοχή όπλων.
Χθες το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε κατάστημα καφέ – μπαρ στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Σε έλεγχο που έγινε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στην κατοχή του 29χρονου και κατασχέθηκαν,
τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες από αλουμινόχαρτο, έτοιμες προς πώληση, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 38 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 62χρονου, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:
-Πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους ενός κιλού και 559 γραμμαρίων,
-μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
-ένα πιστόλι,
-ένα περίστροφο και
-ένα πιστόλι ρέπλικα.
-Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 860 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δύο Ελλήνων.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα