Μπελάδες για επιχειρηματία: Τον έπιασε η σύζυγος με την υπάλληλο



Επεισοδιακή ήταν η περασμένη εβδομάδα για γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας ο οποίος πρόσφατα «επέκτεινε» τις επιχειρήσεις του και στην παραλιακή ζώνη αφού η σύζυγός του τον έπιασε... στα πράσα με την ερωμένη του....

Ο επιχειρηματίας διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με υπάλληλό του, η οποία είναι διαζευγμένη και με παιδί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του dete.gr
Φαίνεται λοιπόν πως είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» της όμορφης γυναίκας του (από τις ωραιότερες της πόλης) και αποφάσισε να «εντείνει» τα βλέμματά της στην «κρυφή» του ζωή!
Δεν άργησε λοιπόν να ανακαλύψει πως ο «αγαπημένος»
της είχε δεσμό με την υπάλληλό του!
Το τι έγινε σε ένα από τα καταστήματά του... δεν περιγράφεται! Προφανώς ο επιχειρηματίας δεν θέλησε να χωρίσει, πιθανόν να ζήτησε συγχώρεση ή να μην παραδέχτηκε τίποτα, άγνωστο όμως παραμένει ποιο θα είναι και το εργασιακό μέλλον της ερωμένης του. Γιατί σίγουρα η γυναίκα του... δεν θα την θέλει ανάμεσα... στα πόδια του!
Ο πατρινός επιχειρηματίας απέκτησε ξαφνικά έναν μεγαλύτερο πονοκέφαλο από αυτόν που ήδη είχε! Όπως είναι γνωστό αρκετές επιχειρήσεις λόγω κρίσης, αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα, από τα οποία δεν έχει ξεφύγει και ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας. Μάλιστα ένα από τα καταστήματά του δεν πηγαίνει και τόσο καλά και στην κυριολεξία συντηρείται από τα υπόλοιπα! Πλέον ήρθε και η «καμπάνα» από τη γυναίκα του ως «κερασάκι» στην τούρτα των προβλημάτων του! Μόνο που το «κερασάκι» μοιάζει δυσκολοχώνευτο και «αξεπέραστο»!
Η μόνη του ελπίδα για την διατήρηση (έστω και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα) της οικογενειακής του γαλήνης, είναι η οικονομική του επιφάνεια! Σε αυτήν ίσως στηριχθεί για να μπορέσει να κρατήσει «δεμένη» την οικογένειά του. Όλα πάντως είναι ρευστά και τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες! Οσο για την ερωμένη; Περιμένει και εκείνη να διαπιστώσει τι θα συμβεί ενδοοικογενειακά και στη συνέχεια... να δράσει!
Keywords
Τυχαία Θέματα