ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ...

Σε μπαράζ συλλήψεων προχώρησαν την περασμένη Κυριακή, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών...
οι αστυνομικοί οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά τέσσερα άτομα. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 39, 36 και 30 ετών αντίστοιχα, καθώς και για έναν 22χρονο Πακιστανό.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 39χρονο και στον 36χρονο , κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού
μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης η οποία και κατασχέθηκε .

Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ, επίσης από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 22χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας στον 30χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα