ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...

Σε «αιμορροϊκό σοκ από τραύμα στο δεξιό επικάρπιο» αποδίδεται, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής νεκρός σε απόσταση 800 μέτρων από το κτίριο της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.
Η ακατάσχετη αιμορραγία από τομή στο δεξιό επικάρπιο που προκλήθηκε με μαχαίρι, αναφέρεται-σύμφωνα με πληροφορίες- σαν αιτία θανάτου...
του Βαγγέλη Γιακουμάκη στο πόρισμα του ιατροδικαστή. Αυτή είναι και η μοναδική προθανάτια κάκωση, ΄δεν
υπάρχει δηλαδή άλλη που να συνηγορεί στην ύπαρξη τρίτου προσώπου που να άσκησε βία πάνω στον 20χρονο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η αστυνομία, κατά τη νεκροτομία βρέθηκε «μία προθανάτια κάκωση (τομή από μαχαίρι) στον δεξιό καρπό. Πλην αυτής, δεν βρέθηκε άλλη προθανάτια κάκωση, ενώ όλες οι άλλες είναι μεταθανάτιες και συγκεκριμένα στο πρόσωπο και τον θώρακα, που έχουν προκληθεί από ζώα».

Όσον αφορά τον χρόνο του θανάτου, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, συμβαδίζει με τον χρόνο εξαφάνισης του 20χρονου. Ειδικότερα, κατά τη νεκροτομία βρέθηκε και περιεχόμενο στομάχου, δηλαδή ο Βαγγέλης δεν είχε χωνέψει καν το φαγητό που είχε φάει λίγο πριν εξαφανιστεί.

Το μαχαίρι βρέθηκε σε απόσταση 1,5 μέτρου μακριά από την αριστερή πλευρα του σώματός του. Σε εκείνο περίπου το σημείο κατέρρευσε και άφησε την τελευταία πνοή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα