Αρνείται τα περί παράνομου στοιχηματισμού ο «Big Mac»

Στο κελί του, στις φυλακές Κορυδαλλού επέστρεψε ο Μάκης Ψωμιάδης αμέσως μετά την απολογία του το μεσημέρι για τη νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει περί παράνομου στοιχηματισμού. Ο Μάκης Ψωμιάδης βρέθηκε για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη αφού φέρεται να έπαιξε σε πέντε ματς της ομάδας που
ήταν μεγαλομέτοχος (σ.σ. της Καβάλας) αλλά και σε άλλους άγνωστους αγώνες του εσωτερικού και του εξωτερικού....

Απολογούμενος πάντως στον εφέτη ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των στημένων αγώνων, αρνήθηκε την συμπληρωματική κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος που αντιμετωπίζει για παράνομο στοιχηματισμό, τη χρονική περίοδο 2009-2011, υποστηρίζοντας πως δεν γνωρίζει γιατί στοχοποιήθηκαν οι συγκεκριμένοι αγώνες από την ΟΥΕΦΑ, ενώ τα απέδωσε όλα σε… παιχνίδια των δημοσιογράφων.

Ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο για την υπόθεση αυτή, ισχυρίστηκε επίσης πως «δεν είχε μετοχική σχέση με την Καβάλα, αφού μέτοχος ήταν ο γιός του και όχι ο ίδιος». Επέμεινε επίσης πως γνωρίζει μεν τους συγκεκριμένους παράγοντες των πέντε ομάδων αλλά δεν έχει συνυπάρξει μαζί τους σε κάποιο από τα ποδοσφαιρικά όργανα. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το κατηγορητήριο σε βάρος του Μάκη Ψωμιάδη δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα στοιχηματικά κέρδη ούτε εντοπίζει αν τα πονταρίσματα του επιχειρηματία ήταν υπέρ ή κατά των αγώνων της ομάδας του.
Αναφέρεται δε σε άγνωστα ποσά, άγνωστους συνεργάτες και άγνωστα κέρδη!!!
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες η Καβάλα κέρδισε όλους τους αναφερόμενους αγώνες το 2009 (με Αγροτικό Αστέρα μέσα έξω, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννενα, και Αναγέννηση Καρδίτσας έξω). Ο Μ. Ψωμιάδης, όπως είναι γνωστό, παραμένει προσωρινά κρατούμενος μόνο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, ενώ εκκρεμεί η δίκη του για την υπεξαίρεση από ταμεία της ΑΕΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα