Αντίθετος και ο Βενιζέλος

Την κατηγορηματική αντίθεσή του σε συζήτηση για περαιτέρω αλλαγές στα εργασιακά εξέφρασε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος . Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση πολιτικής λύσης με τους ευρωπαίους ηγέτες....

«Πρέπει να φτάσουμε στο τέλος, μετά από τέσσερις μήνες δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,
Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τέλος της σύσκεψης. «Η παράταση της έκκρεμότητας δεν μας ευνοεί, αυξάνει την ταμιακή πίεση είπε ακόμα. «Φανταζόμουν διαφορετική τη διαπραγμάτευση τπν Ιούνιο. Στηρίζουμε την κυβέρνηση, είμαστε εθνικά ενωμένοι όταν συζητούμε με τους ευρωπαίους εταίρους. Μέσα στις επόμενες ημέρες κρίνονται τα πιο σημαντικά στοιχεία της συμφωνίας», είπε ακόμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Αυτό που θα συμφωνηθεί πολιτικά πρέπει να πείθει κοινωνία, αγορές και διεθνείς παράγοντες, ότι αποτελεί οριστική λύση του ελληνικού ζητήματος. Καλούμαστε να απαντήσουμε σε δύσκολα διλήμματα» πρόσθεσε.
«Δεν πρέπει να ανοίξουν μέτωπα όπως αυτό των εργασιακών, που δεν συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας» συμπλήρωσε. «Είναι αδικαιολόγητο και προκλητικό να ξανανοίγει συζήτηση για τα εργασιακά που έχουν συμφωνηθεί από το Μάρτιο» πρόσθεσε.
«Δεν είμαστε προτεκτοράτο και πρέπει να το καταλάβουν οι εταίροι μας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά να κινηθεί σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο για την εξεύρεση πολιτικής λύσης. «Το ζήτημα δεν είναι τεχνικό αλλά πολιτικό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα