Άγρια κόντρα Δημάρχου Πειραιά – Χρυσής Αυγής για τη διανομή τροφίμων αύριο στον Πειραιά



Κόντρα μεταξύ του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με τη Χρυσή Αυγή ξέσπασε την Παρασκευή με αφορμή τη γνωστοποίηση των σχεδίων της Χρυσής Αυγής να πραγματοποιήσει διανομή τροφίμων το Σάββατο σε δημόσιους χώρους....

Ειδικότερα, ο δήμαρχος ζήτησε την συνδρομή της αστυνομίας, ώστε να
μην επιτραπεί σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τον ανθρώπινο πόνο, με αφορμή, όπως αναφέρει, τις φήμες που κυκλοφορούν περί διανομής τροφίμων και ρούχων σε χώρους που ανήκουν στο δήμο, ακόμη και την πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου.

Στην επιστολή του προς τον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά ταξίαρχο Ιωάννη Διαμαντόπουλο, ο δήμαρχος της πόλης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «επειδή πληροφορούμαστε ότι διάφοροι σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου, αλλά και να ζητούσε δεν θα ελάμβανε από τη δημοτική αρχή για τέτοια χρήση που βάζει σε μια διαδικασία ντροπής συνανθρώπους μας που υποφέρουν».

» Ζητάμε λοιπόν τη συνδρομή σας ώστε να μην υλοποιηθούν τέτοιες παράνομες δράσεις και παράλληλα σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις , φορείς, δημοτικούς χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της πλατείας δημοτικού Θεάτρου για να στήσουν «πανηγύρι» διανομής τροφίμων και άλλων ειδών με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας», προστίθεται στην επιστολή.

Στη συνέχεια ο κ.Μιχαλολιάκος αναφέρει ότι η δημοτική αρχή της πόλης έχει χαράξει τη δική της στρατηγική για τη στήριξη των πολιτών που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες και με τη βοήθεια της εκκλησίας, φορέων και μικρών και μεγάλων δωρητών, εφαρμόζει ένα πρόγραμμα ώστε να μην μείνει «κανένας συνάνθρωπός μας χωρίς ένα πιάτο φαγητό, κανείς συμπολίτης μας χωρίς ένα κρεβάτι να κοιμηθεί, χωρίς γιατρό και φάρμακα».
Αντίδραση της Χρυσής Αυγής Αντιδρώντας, η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της τονίζει πως η διανομή πρόκειται να μεταφερθεί έξω από τα γραφεία της στον Πειραιά.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, «ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς... Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται εν μέση οδώ, απειλεί και πάλι με μηνύσεις.
Δεν τον ενοχλούν οι ακραίοι βίαιοι ισλαμιστές, ενοχλείται όμως από την Χρυσή Αυγή που θέλει να μοιράσει τρόφιμα στους συμπατριώτες μας που στενάζουν από τα δυσβάσταχτα μνημονιακά μέτρα. Θέλει να δείξει καλή διαγωγή στην χούντα του μνημονίου εν όψει δημοτικών εκλογών».
Keywords
Τυχαία Θέματα