Αγόρασε ναρκωτικά χάπια με πλαστή συνταγή γιατρού

Ο φαρμακοποιός στην Αλεξανδρούπολη δεν πήρε είδηση ότι η ιατρική συνταγή που του έδωσε ένας 23χρονος για να αγοράσει ναρκωτικά φαρμακευτικά σκευάσματα ήταν πλαστή....

Το κατάλαβαν, όμως, οι… αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έλεγχο μόλις βγήκε από το φαρμακείο!

Πάνω στο νεαρό Έλληνα βρήκαν άλλες τρεις ιατρικές συνταγές με εμφανή ίχνη πλαστότητας κι έτσι τον συνέλαβαν αμέσως και
κατέσχεσαν τα 200 δισκία των φαρμάκων “Lexotanil” και “Hipnostedon” που είχε αγοράσει λίγα λεπτά πιο πριν και τα επέστρεψαν στον φαρμακοποιό. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών ανέλαβε την προανάκριση για να εξακριβωθεί πώς βρέθηκαν στα χέρια του οι συνταγές γιατρού.

Μια 41χρονη είχε οργανώσει το αλισβερίσι με την αγοραπωλησία ναρκωτικών χαπιών που διέκοψαν ξαφνικά οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Κοζάνη, συλλαμβάνοντάς την μαζί με έναν από τους «πελάτες» της ηλικίας 34 χρόνων.

Η γυναίκα πωλούσε τα χάπια για λογαριασμό τριών συνεργών της ηλικίας 34, 47 και 31 χρόνων, στα σπίτια των οποίων και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας από αυτούς κατασχέθηκαν 174 χάπια, μικροποσότητα ηρωίνης, μικροποσότητα κάνναβης και τρία κινητά. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών.
Keywords
Τυχαία Θέματα