Yπάλληλοι του ομίλου Μπερλουσκόνι και τηλεαστέρες εμπλέκονται σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών

Mε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών συνδέονται υπάλληλοι του τηλεοπτικού ομίλου Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στην οποία φέρονται να συμμετέχουν και τηλεοπτικοί αστέρες....

Ο 35χρονος Μάρκο Νταμιολίνι, ο οποίος συνελήφθη χθες βράδυ από τις αστυνομικές αρχές στο Μιλάνο μαζί με άλλα 20 άτομα, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, προμήθευε με κοκαΐνη τουλάχιστον τρεις υπαλλήλους της Mediaset, οι οποίοι με την σειρά τους διακινούσαν ναρκωτικά στα
γραφεία της συγκεκριμένης τηλεοπτικής επιχείρησης.
Η διεύθυνση του ομίλου Μέντιασετ έχει υπογραμμίσει ότι «δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με τις παράνομες αυτές πρακτικές» και ότι στην δίκη θα ταχθεί εναντίον των συγκεκριμένων υπαλλήλων της.
Οι ναρκωτικές ουσίες εισάγονταν από την κεντρική Αμερική με επαφές με το Εκουαδόρ, με την συνεργασία της μαφίας της Καλαβρίας, της Ντρανγκέτα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica, οι ιταλοί εισαγγελείς έχουν στα χέρια τους και σειρά τηλεφωνικών, ηχογραφημένων συνομιλιών, στις οποίες γνωστά ονόματα του τηλεοπτικού προσκηνίου, φέρονται να συμπεριλαμβάνονται στους αγοραστές σκληρών ναρκωτικών.
Η εφημερίδα κάνει αναφορά στον δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιαστή Μαουρίτσιο Κοστάντσο και στην σόου-γκερλ Πάολα Μπαράλε. Στο παρελθόν οι δύο τους ήταν συμπαρουσιαστές της κυριακάτικης εκπομπής «Buona Domenica» και είναι πιθανό να κληθούν να καταθέσουν ενώπιον των δικαστικών τις επόμενες εβδομάδες.
Keywords
Τυχαία Θέματα