Tα πήραν όλα κι έφυγαν 30 υπάλληλοι της Βουλής…

Το ταμείον θα είναι μείον από το νέο έτος και για αυτό όσοι πιστοί προσέλθετε κάτι παραπάνω θα πάρετε, γιατί από 1-1-2014 το εφάπαξ θα είναι σακατεμένο. Με μια επιστολή του ο πρόεδρος του Ταμείου Αρωγής Υπαλλήλων της Βουλής Αθανάσιος Θεοδωρόπουλος ενημερώνει τους...
εργαζόμενους ότι θα μειωθεί το εφάπαξ τους εκτός κι αν προλάβουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Έτσι ,εμμέσως πλην σαφώς, ο πρόεδρος του Ταμείου σπρώχνει τις «παλιοσειρές» να φύγουν για να πάρουν περισσότερα λεφτά.
Τουλάχιστον ο ίδιος επέλεξε να μείνει
χάρη στην προσωπική φιλία που έχει με τον Αντώνη Σαμαρά, εξ ού και η αναβάθμισή του, για να βοηθήσει το έργο της κυβέρνησης, αλλά μην χάσουν και κείνοι οι συνάδελφοί του που μαζί ξεκίνησαν δουλειά στο «Ναό της Δημοκρατίας».
Στην επιστολή που δημοσιεύει το zougla.gr ο πρόεδρος του ΤΑΥΒ αναφέρει ότι από την 1-1-2004 θα ισχύσει μειωμένος συντελεστής αρωγής 1,8 (από 2,5) που ισχύει σήμερα. Άρα όσοι φύγουν τώρα θα φύγουν με 2,5 δηλαδή μπορούν να υπολογίζουν 2,5Χμισθό Χ χρόνια εργασίας.

Όμως, φεύγοντας οι παλιές καραβάνες με 2,5 (30 τον αριθμό) πίσω τους θα αφήσουν άδειο ταμείο που τώρα έχει γύρω στα 15 εκατομμύρια σε ομόλογα. Για να δοθούν τα χρήματα πρέπει να «σπάσει» το ομόλογο αυτό από την Τράπεζα της Ελλάδος.
Τρέξτε γιατί χανόμαστε…
Keywords
Τυχαία Θέματα