OXI ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

Απορρίπτει η Κομισιόν ως μη αξιόπιστη τη νέα ελληνική πρόταση αναφέρουν πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μεταδίδει το Bloomberg.Τα κοινοτικά όργανα δεν είναι ικανοποιημένα με το ελληνικό σχέδιο, αναφέρουν...

πηγές.Θεωρούν ότι η βάση παραμένει ίδια παρά τις όποιες επιμέρους τροποποιήσεις.

Νωρίτερα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται ευρωπαίο αξιωματούχο, η Ελλάδα
κατέθεσε νέο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων προς τους δανειστές.

Οι πρώτες πληροφορίες για το σχέδιο, ανέφεραν ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε σήμερα νέα πρόταση τριών σελίδων προς τους δανειστές, ενώ προτέινει μεταξύ άλλων, αύξηση του ορίου εντόκων και συνδρομή του ESM για τα ομόλογα της EKT.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, δύο απεσταλμένοι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ένας από τους οποίους είναι ο επικεφαλής της πολιτικής διαπραγμάτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος, βρίσκονται από χθες στις Βρυξέλλες για να αποτιμήσουν "τα περιθώρια" διαπραγμάτευσης εν όψει ενδεχόμενης συμφωνίας με τους πιστωτές. Είχαν συνομιλίες με τον ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις.

Την είδηση επιβεβαίωσε Ευρωπαίος αξιωματούχος ο οποίος μιλώντας στο Reuters είπε ότι η Κομισιόν παρέλαβε κείμενο με ελληνικές προτάσεις και αυτή την ώρα το εξετάζει, καθώς και το Blloomberg, ενώ αρκετοί διεθνείς αναλυτές "ανεβάζουν" διαρκώς tweet.
Keywords
Τυχαία Θέματα