O Hλίας Παναγιώταρος αμφισβητεί ότι η Χρυσή Αυγή έχει «μόνο 11,5%» στις δημοσκοπήσεις!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος αμφισβήτησε σήμερα ότι η Χρυσή Αυγή έχει μόνο 11,5% και επιτέθηκε σε εταιρεία δημοσκοπήσεων, χωρίς ωστόσο να έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές...

Γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος, στο ακραίο σάιτ Εθνικισμός.gr, για την δημοσκόπηση
της εταιρείας Pulse που δημοσιεύτηκε σήμερα:
Ιδού και τα αποτελέσματα που δίνει (με αναγωγή επί των εγκύρων):
ΣΥΡΙΖΑ 24,5%
ΝΔ 24%
Χρυσή Αυγή 11,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 5,5%
Κόμμα Καμμένου 5%
Κόμμα Κουβέλη 3,5%
Άλλο Κόμμα 8,5%
Αναποφάσιστοι/ Δεν Απαντώ 10%

Παρατηρούμε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής εμφανίζονται ανεβασμένα κατά 1% από τον προηγούμενο μήνα. Αυτό σημαίνει, ότι η άνοδος δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα. Από κει κι έπειτα, όποιος είναι αφελής (μέχρι αηδίας!) μπορεί να πιστέψει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει 7,5% (!!!) και το κόμμα Κουβέλη 3,5%! Από το 11% που υποτίθεται πως συγκεντρώνουν αυτά τα δύο κόμματα μαζί, αφαιρέστε τουλάχιστον τα μισά, για να είστε μέσα!
(ΥΓ): Από τα ποσοστά ποιού κόμματος άραγε έχουν αφαιρεθεί οι «τσόντες» σε ΠΑΣΟΚ και συνονθύλευμα Κουβέλη;

Δεν αποκαλύπτει την εταιρεία
Τα «στοιχεία» που υποτίθεται ότι έχει ο Ηλίας Παναγιώταρος τα δίνει υπό μορφή κουίζ και γράφει:
«Ποια εταιρεία δημοσκοπήσεων, που παρουσιάζει ανελλιπώς τις δημοσκοπήσεις της κάθε μήνα από τηλεοπτικό κανάλι, έκανε αλλά δεν παρουσίασε τη δημοσκόπηση του μηνός Νοεμβρίου, διότι τα ευρήματά της ήταν... φωτιά και λάβρα;
Και πιο συγκεκριμένα: ΣΥΡΙΖΑ 27%, Χρυσή Αυγή 23%, ΝΔ 19%... Κι ως πότε θα κρύβουν τα ευρήματά τους, αυτή και οι άλλες; Δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα πράγματα άλλαξαν κι ότι πλέον το ποτάμι δε γυρίζει πίσω;»

Επικαλείται δημοσίευμα της «Καθημερινής»
«Ολοένα και περισσότεροι, βλέπουν και ομολογούν ότι η επιχείρηση καταστολής εις βάρος της Χρυσής Αυγή, όχι μόνο απέτυχε, αλλά επιπλέον απεδείχθη μεγάλο φιάσκο. Το αναφέρει σχετικά (μετά λύπης του...) αρθρογράφος της καθεστωτικής και μνημονιακής εφημερίδας «Καθημερινή», σε άρθρο του με τίτλο «Εικόνα αποσυνθέσεως». Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:
«Η ελληνική Δεξιά, εκ παραλλήλου, που υπήρξε πάντα το μεγαλύτερο κόμμα, με ποσοστό 31%-35%, έχει διασπασθεί. Η επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής και ο χαρακτηρισμός της ως «εγκληματικής οργανώσεως» δεν απέδωσε. Η στυγνή δολοφονία δύο μελών της από ομάδα τρομοκρατών έχει αμβλύνει –κακώς ενδεχομένως– τις οικτρές εντυπώσεις από τη δολοφονική ενέργεια ατόμου φίλα προσκείμενου προς το κόμμα του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου εναντίον μουσικού αριστερών πεποιθήσεων».
(ΥΓ): Πως άραγε τα γνωρίζει όλα αυτά και δε διστάζει να τα γράψει κιόλας ο δημοσιογράφος της ναυαρχίδας του σάπιου καθεστώτος; Προφανώς, έχει δει τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις. Αλήθεια, που είναι οι δημοσκοπήσεις; Που χάθηκαν; Γιατί δε βγαίνουν από τα συρτάρια; Μήπως επειδή... πονάνε;» γράφει ο Ηλίας Παναγιώταρος στο ίδιο σάιτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα