Βούλα Πατουλίδου: Από το ΠΑΣΟΚ του 2006 υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον Τζιτζικώστα


Δέχθηκε προτάσεις από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής

Η χρυσή ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου θα είναι υποψήφια αντιπεριφερειάρχης στην Κεντρική Μακεδονία με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά της ο Απ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι τη διάλεξε επειδή απέδειξε πως με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά κανένας στόχος δεν είναι ακατόρθωτος.

Από την πλευρά της η Βούλα Πατουλίδου
τόνισε ότι είπε «ναι» στην πρόταση Τζιτζικώστα, επειδή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας «επέδειξε αντιστασιακή ευγένεια», μη αποδεχόμενος την πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης αντί για περιφερειάρχης.

Η Βούλα Πατουλίδου ήταν υποψήφια νομάρχης Θεσσαλονίκης το 2006 με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και σε ερώτηση για τη σημερινή της επιλογή απάντησε πως τότε υπήρξε μια «διαμάχη κορυφής» στο Κίνημα που «ισοπέδωσε» τον χώρο, ο οποίος θα τη στήριζε.

Εξάλλου, αποκάλυψε ότι δέχθηκε προτάσεις από τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής, καθώς και από τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη και χαρακτήρισε όλες αυτές τις προτάσεις «τιμητικές».
Keywords
Τυχαία Θέματα