Τσίπρας: Το Φθινόπωρο εκλογές, δεν υπάρχει χρόνος για μπάνια

Σε ετοιμότητα θέλει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος και εκφράζοντας την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα προεκλογικό καλοκαίρι και πως το φθινόπωρο θα κριθεί εάν θα υπάρξουν νέα σκληρά μέτρα με την υπογραφή της
κυβέρνησης, ή νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θα αναλάβει να διαπραγματευτεί τη σωτηρία του λαού, τόνισε ότι δεν υπάρχει χρόνος για μπάνια.

Ο Α. Τσίπρας ήταν σκληρός για τις επιλογές του Α. Σαμαρά στον ανασχηματισμό μιλώντας για φωνακλάδες τηλεπαραθύρων και τοξικό ΠΑΣΟΚ που έλαβε θέση στο νέο κυβερνητικό σχήμα.

Με την επιλογή Στουρνάρα ο κ. Σαμαράς, είπε ο κ. Τσίπρας, επιλέγει τη σύγκρουση. "Επιλέγει τον εκλεκτό του Βερολίνου για να εμποδίσει τις διαπραγματευτικές δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές.
Οι δικές μας δυνατότητες δεν θα πηγάζουν από τη στήριξη των συμφερόντων ή τις καλές σχέσεις με το Βερολίνο αλλά από τη στήριξη του λαού μας," είπε ο Α. Τσίπρας.

"Παρακολουθούμε ένα σίριαλ βγαλμένο από τα παλιά, ένα σαφάρι εξαγοράς συνειδήσεων και ψήφων με στόχο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας για να κρατηθεί η κυβέρνηση στην εξουσία", τόνισε ο Α. Τσίπρας, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μείνει άπραγος να παρακολουθεί τη συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής για τον λαό.
Keywords
Τυχαία Θέματα