ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑΣ, Ω ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ...

*Ο ένας αδειάζει τον άλλον...
Ο Π. Σκουρλέτης αδειάζει Δραγασάκη για την "πολιτική καταγγελία του Μνημονίου" ΡΑΔΙΟ 9
(Για δήλωση Δραγασάκη): «Για την ακρίβεια μίλησε για πολιτική καταγγελία και μια διαδικασία νομικών πια κινήσεων στην κατεύθυνση της υποστήριξης αυτής της πολιτικής καταγγελίας.
- Επιδιώκουμε την ακύρωση ένα προς ένα των 72 μέτρων που περιλαμβάνονται στο μνημόνιο νούμερο 2. Άρα αυτό μεταφράζεται σε μια απόρριψή
του,
Ο Λαφαζάνης αποκαθιστά τον κατώτερο μισθό, αμέσως μετά τις εκλογές: (REAL FM)

«Από εκεί και πέρα λέμε ότι θα αποκαταστήσουμε άμεσα τον κατώτατο μισθό, θα επανέλθει στην προ περικοπής περίοδο. Ο κατώτατος μισθός δεν είναι δημοσιονομικό πρόβλημα, είναι πρόβλημα του ιδιωτικού τομέα.
- Από που θα βρεθούν τα λεφτά; Από αναδιανομή πλούτου, από εξοικονόμηση πόρων.
- Κατώτατος μισθός και κατώτατη σύνταξη, αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων και αποκατάσταση της διαιτησίας στην προτέρα κατάσταση».

Ο Λαφαζάνης ακυρώνει τελικά το μνημόνιο (REAL FM)
«Το μνημόνιο θα ακυρωθεί και θα υπάρξει ένα καινούργιο προοδευτικό πρόγραμμα ανασυγκρότησης της οικονομίας, παραγωγικής προοπτικής και αναπτυξιακής διάστασης».

Ο Λαφαζάνης μιλά για plan b επιστροφής στη δραχμή!!!! (REAL FM)

«Το plan b εγώ θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει, αλλά σε κάθε περίπτωση μια χώρα πρέπει να είναι αποφασισμένη να υπερασπίσει την επιβίωσή της… Αυτό είναι χρέος να το κάνουμε και πρέπει να την υπερασπίσουμε μέχρι τέλους».

Ο Στρατούλης μιλά και για πολιτική καταγγελία και για νομική καταγγελία του μνημονίου (ΝΕΤ 105,8)

«Αφενός μεν πολιτική καταγγελία κι αφετέρου για να ακυρωθεί το μνημόνιο ο τρόπος είναι - όπως ξέρετε - να καταργηθούν οι μνημονιακοί νόμοι. Το λέει το πρόγραμμα μας. Γι’ αυτό, κι ο κ. Δραγασάκης είπε και πολιτική καταγγελία και νομικές ενέργειες.

Ο Στρατούλης μιλά ευθέως για μονομερή διαγραφή του χρέους

«Θα πούμε στους δανειστές ότι η Ελλάδα αυτό το δημόσιο χρέος των 369 δις ευρώ και να θέλουν να το πληρώσουν δεν μπορούν, και σκλάβοι να γίνουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, και την Πελοπόννησο να πουλήσουμε δεν μπορούμε να το πληρώσουμε. Αν θέλετε να πάρετε ένα μέρος των χρημάτων σας να δούμε πως θα το πάρετε, να το πάρετε όλο είναι αδύνατον».
Keywords
Τυχαία Θέματα