Τί θέλει τώρα ο Δημαράς; Οι οικολόγοι; Οι πράσινοι; Οι κόκκινες οι θαλασσιές οι χάντρες;

Σε μια περίοδο που δοκιμάζεται ο Ελληνικός λαός, οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις είναι οι μοναδικές που θα του έδιναν αυτό ακριβώς που δεν διαθέτει ως χαρακτηριστικό η πολιτική ζωή του τόπου: Σταθερότητα και κυρίως δυναμική όσον αφορά τον οποιοδήποτε στόχο. Το γεγονός ότι στην κοινή γνώμη έχει περάσει έτσι χωρίς πρόγραμμα με την βοήθεια των διαπλεκόμενων συμφερόντων, που θέλουν κυβερνήσεις συνεργασίας για να περάσουν τις δουλειές τους όπως θέλουν, πως οι συμμαχικές κυβερνήσεις είναι ότι το καλύτερο, είναι ολέθριο.
Και φυσικά αυτοί που το έχουν περάσει αυτό στην κοινή γνώμη είναι όσοι βλέπουν ότι
το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνηση προσομοίωση του ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση Παπαδήμου, καταρρέουν. Όσοι θυμούνται το πόσο καλό κάνουν στον τόπο -έστω και εάν το αντίθετο έχει αποδειχθεί- οι κυβερνήσεις συνεργασίας, το κάνουν διότι το ΠΑΣΟΚ καταρρέει.

Με απλά λόγια πριν την κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μην φθάσουμε στην Νέα Δημοκρατία, κάποιοι θυμούνται τις κυβερνήσεις συνεργασίας κάτι που φυσικά δεν πράττουν όταν το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση…

Με άλλα λόγια οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι κάτι σαν το κόμμα του κου Κουβέλη. Λειτουργούν ως ανάχωμα στις θελήσεις των ψηφοφόρων μην τυχόν και εξέλθει αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία.

Ουδείς λογικός άνθρωπος κατανοεί τι θέλουν οι οικολόγοι, οι πράσινοι, οι κόκκινοι και διάφοροι άλλοι γραφικοί τύπου Δημαρά κλπ κλπ. Άστε τον δικομματισμό να ανθίσει. Και μην ξεχνούν ποτέ όσοι κατηγορούν τον δικομματισμό για τα μύρια όσα ότι… είχε πάντα την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού του ελληνικού λαού. Όπως ακριβώς θα το έχει και στις προσεχείς εκλογές και για άλλη μια φορά οι γραφικοί αναλυτές θα φάνε την γλώσσα τους…
Keywords
Τυχαία Θέματα