Τέλος οι κρατικές λιμουζίνες

Το κόστος για καύσιμα και ανταλλακτικά πρέπει να μειωθεί και έτσι τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα που διαθέτη το δημόσιο ...
πάνε για τις μάντρες και μάλιστα άμεσα, ως τα τέλη Ιανουαρίου του 2014.
Με έγγραφό του το υπουργείο καλεί τις Κεντρικές Υπηρεσίες Υπουργείων και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις να συγκεντρώσουν, με αυστηρά χρονοδιαγράμματα, στοιχεία που αφορούν στο σύνολο των κρατικών οχημάτων τα οποία ανήκουν στην κυριότητά τους, καθώς και στην κυριότητα όλων των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα (Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, ΟΤΑ
α΄ και β' βαθμού, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ, Ειδικές Υπηρεσίες κ.λ.π.). Όλα τα δεδομένα θα σταλούν στη Διεύθυνση Κρατικών Αυτοκινήτων και Επικοινωνιών του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά να καταγραφούν όλλα τα οχήματα που ανήκουν στην κυριότητα της κάθε υπηρεσίας εξαιρουμένων «των μηχανημάτων έργου και των των επιβατικών αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται για τις επιχειρησιακές μόνο ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος και της ΕΥΠ».
Ταυτόχρονα, κατά τη διαδικασία καταγραφής των οχημάτων, θα πρέπει να επισημανθούν όλα τα επιβατικά οχήματα άνω των 1400 cc, με διάκριση μεταξύ εκείνων που θα πρέπει να αποσυρθούν και εκείνων που πληρούν τις προϋποθέσεις ώστε να εξαιρεθούν από την απόσυρση.
Keywords
Τυχαία Θέματα