ΤΑ ΜΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ... ΤΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗΣ - ΤΟ SHOW ΤΕΛΕΙΩΣΕ!



Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Η κυβέρνηση ένιωσε έκπληξη από την απόφαση της δικαιοσύνης για τους χρυσαυγίτες βουλευτές, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Στο ίδιο μήκος κύματος και με πιο σκληρές εκφράσεις επιτέθηκαν σε...

εισαγγελείς και ανακριτές, όλα τα κόμματα, για την αποφασή τους. Τη σκυτάλη πήραν νομικοί, αναλυτές δημοσιογράφοι και συνταγματολόγοι, κάνοντας τις δικές τους αναλύσεις και εκτιμήσεις. Με το χέρι στην καρδιά σας διαβεβαιώ, γνωρίζοντας από επικοινωνία και μέσα ενημέρωσης, κάνοντας και πολιτικές εκτιμήσεις, ότι η εικόνα που περνούσε φιλτραρισμένη στους
δέκτες σας από το περασμένο Σάββατο, έδειχνε και το παραγόμενο αποτέλεσμα, μέσα από την αναπαραγωγή, ομοφωνία και σύγκλιση πολιτικών τάσεων, θέσεων και απόψεων. Όταν η δικαιοσύνη αποφάσισε διαφορετικά, η επίθεση που δέχτηκε μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες ήταν πρωτοφανή για τα ελληνικά δικαστικά χρονικά. Εργολαβικά τα κανάλια, δημοσιογραφούντες και πολιτικολογούντες «μιλούσαν για ακατανόητη απόφαση, για έναν πραγματικό παραλογισμό να τους αφήσουν ελεύθερους». Δεν γνωρίζω πραγματικά πως νιώθει ένας δικαστής ακούγοντας τόσα αρνητικά σχόλια εις βάρος του και αναγκάζεται να έρθει σε σύγκρουση με τη συνείδησή του! Μετά τα όσα ακούστικαν εναντίον των δικαστικών λειτουργών; υπήρχε Έλληνας που να πίστευε ότι Μιχαλολιάκος και Παπάς θα γλύτωναν την προφυλάκιση; Μόνο ένας ηλίθιος θα μπορούσε να το φανταστεί!
Κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει η πολιτεία και δικαιοσύνη εδώ και είκοσι χρόνια, το έκανε σε 10 μέρες, μέσα από πίεση και βρασμό ψυχής!!! Αυτό είναι το επικίνδυνο μιας τέτοιας απόφασης, για την κοινωνία και τη Δημοκρατία μας, να ενεργεί υπό το κράτος φόβου και πανικού! Πάντως τα χαμόγελα στους τηλεοπτικούς αστέρες, γέμισαν τα προσωπά τους με τη δεύτερη απόφαση, να προφυλακιστεί αρχηγός και υπαρχηγός, αναφωνώντας από μεγάλο κανάλι: «Επιτέλους άνοιξαν οι φυλακές μετά το 1974 και φυλακίζεται αρχηγός πολιτικού κόμματος». Αυτή είναι η ελεύθερη και αντικειμενική δημοσιογραφία. Μόνο που η μνήμη τους χάνει «λάδια», γιατί έχει προηγηθεί ο «φίλος» Τζοχανζτόιπουλος!
Για 7 ημέρες, με το καθημερινό τηλεοπτικό Show, μεταγωγές χειροπέδες σκυλοκαβγάδες, πολιτικές αντιπαραθέσεις και κοκορομαχίες, ο κόσμος χόρτασε «άρτων και θέαμα». Ξέχασε τα προβλήματά του. Κρίση, τρόικα, απεργίες, φτώχεια, ανεργία, πείνα υγεία, εκπαίδευση, λουκέτα επιχειρήσεων, κατάθλιψη, χαράτσια, κυνήγι της εφορίας κλπ. Το τηλεοπτικό Show τελείωσε!
Και η Ελληνική κοινωνία δεν έχει πειστεί, ότι πρόκειται για μια καθαρά ποινική δίωξη, πολιτική δίωξη η πολιτική εξόντωση. Το βέβαιον είναι ότι με τις εικόνες ντροπής που μεταδίδονται διεθνώς, η χώρα μας διασύρεται για μια ακόμα φορά και γίνεται το επίκεντρο του κόσμου με αρνητική εικόνα... Ακόμα και η Christiane Amanpour από το CNN, ζήτησε από τον Ν. Δένδια να μάθει τι γίνεται στην Ελλάδα της Δημοκρατίας και του πολιτισμού.
Ο Ελληνικός λαός τι πιστεύει για την απόφαση; Ήταν προνόμιο και αποκλειστικότητα των δικαστών; Η υπαγορεύτηκε από της ανάγκες μιας πολιτικής απόφασης; Η Ελληνική κοινωνία όταν κληθεί να αποφασίσει, σίγουρα θα αποδώσει δικαιοσύνη κατά συνείδηση.
Για τα κανάλια και τους τηλεαστέρες η παράσταση τελείωσε προσωρινά η μάλλον είμαστε σε διάλλειμα μέχρι το επόμενο τηλεοπτικό Show!
Ο διεθνής διασυρμός της χώρας μας συνεχίζεται, και τα ξένα ΜΜΕ, γράφουν και μεταδίδουν : «Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια σε θλίψη και δυστυχία». Αυτή την εικόνα πρέπει να αλλάξουμε στο εξωτερικό. Με τι φάρμακο; Δεν γνωρίζω.
Όχι πάντως με χειροπέδες!!! O πρωθυπουργός επιστρέφει από τις Ηνωμένες πολιτείες οι Αμερικάνοι είναι γαλαντόμοι, δεν θα έρχεται με άδειες βαλίτσες! Κάποιες ιδέες θα του έδωσαν.
Υ.Γ. Αντιναζιστής, αντιρατζιστής και Ρομπέρτ των φτωχών μέχρι θανάτου!
Keywords
Τυχαία Θέματα