ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
Kλαίνε έξω από το σπίτι του Δραγασάκη οι συριζαίοι(σσ κανει πολυ καλα και υπερασπιζεται την Χρυση Αυγή.Μονον ηλιθιοι -ξεχωρα απο τι εκπροσωπουν οι επικινδυνοι Χρυσαυγιτες-δεν βλεπουν τις μεθοδευσεις της πολιτικης ανοιξης)

Kλαίνε κάτω από το σπίτι του Δραγασάκη οι ταλαίπωροι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ
με αυτά που αντικρύζουν τα μάτια τους.

Ο Δραγασάκης παρέα με τον γερόλυκο τον Γλέζο είναι η τελευταία τους ελπίδα καθώς ενώ βρισκόντουσαν 10 μονάδες μπροστά ήρθε η υπόθεση της Σαμπιχά αλλά και ένα κρεσέντο λανθασμένων επιλογών στο ευρωψηφοδέλτιο να παγώσει τους ψηφοφόρους.

Η τελευταία πατάτα ακούει στο όνομα Ηλίας Νικολόπουλος.

Πρόκειται για συνταγματολόγο, τον οποίο το ΠΑΣΟΚ σεντράρει ως πρώην στέλεχος του ΔΗΚΚΙ που έβγαινε σε κάτι περιθωριακά κανάλια για να υπερασπισθεί την Χρυσή Αυγή!

Μάλιστα οι χαζοπασόκοι δίνουν στην δημοσιότητα και σχετικά video!

Η ανακοίνωση της Ιπποκράτους αναφέρει ότι ο Ηλίας Νικολόπουλος, στέλεχος του ΔΗΚΚΙ, έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές για να μιλήσει ως νομικός για την υπόθεση των προφυλακίσεων των μελών της Χρυσής Αυγής, αλλά και το εάν έχουν ή όχι τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι οι τοποθετήσεις του κ. Νικολόπουλου, είναι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες και όχι προϊόν υποκλοπής και χρησιμοποιούνται από το ακροδεξιό κόμμα για προπαγανδιστικούς λόγους.

Σημειωτέον, ότι κατά τις παρεμβάσεις του ο Ηλίας Νικολόπουλος έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την δίωξη της Χρυσής Αυγής!!!

Αυτόν τον συνταγματολόγο βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο. Καλύτερα να έβαζε τον Μπαλτάκο!

Για τους προσεχτικούς παρατηρητές δεν είναι τυχαία και η εξαφάνιση της Zωής Κωνσταντοπούλου από το πρώτο πλάνο.

Η πιο δυναμική βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαφανισθεί σχεδόν 3 βδομάδες πριν τις εκλογές!!!

Οι τελευταίες ελπίδες των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος στρέφονται στις παλιοσειρές του Δραγασάκη και του Γλέζου.

Τι σκατά συμβαίνει εκεί στην Κουμουνδούρου;

Τους ψεκάζουν;

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

«Πέρα από κάθε όριο πολιτικής λογικής η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει για το ευρωψηφοδέλτιο του τον «συνταγματολόγο» της Χρυσής Αυγής Ηλία Νικολόπουλο. Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις ο Ηλίας Νικολόπουλος έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε δημοσιογραφικές εκπομπές -πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματα της (16/01 στην εκπομπή του κ.Τράγκα, 16/3 στο Kontra Channel και 20/3 στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη).

Οι τοποθετήσεις του κ.Νικολόπουλου είναι δημόσιες και επαναλαμβανόμενες. Δεν είναι προϊόν υποκλοπής και δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση. Κινούνται στο περιθώριο της συνταγματικής θεωρίας και αξιοποιούνται προπαγανδιστικά από τη Χρυσή Αυγή. Οι "απόψεις" του προκαλούν χαμόγελα ικανοποίησης στα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει στρατηγικά να συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από προσωπικότητες που απευθύνονται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού επενδύοντας σε συμβολισμούς και ικανοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους.

Η συγκρότηση των ψηφοδελτίων κάθε κόμματος είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Το εκλογικό σώμα έχει το δικαίωμα να γνωρίζει ποιον ακριβώς συμβολισμό εμπεριέχει η επιλογή του κ. Νικολόπουλου.

Εμείς θα μείνουμε με την απορία: Ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ»;

courdisto portocali
Keywords
Τυχαία Θέματα