ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ ΚΟΖΑΝΗΣ...



Αναρχικοί και αντάρτες των πόλεων δήλωσαν ο Νίκος Ρωμανός και Γιάννης Μιχαηλίδης, δύο εκ των έξι κατηγορουμένων που δικάζονται για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, στην...
ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού...
Οι κατηγορούμενοι φέρονται να συμμετείχαν στη διπλή ένοπλη ληστεία που έγινε το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου 2013 στο Βελβεντό Κοζάνης.
Μεταξύ άλλων, κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία από κοινού κατά συρροή.
Ο Νίκος Ρωμανός και Γιάννης Μιχαηλίδης σε δηλώσεις που ανέγνωσαν στους δικαστές τόνισαν ότι δεν τους ενδιαφέρει η απόφαση και το αν καταδικαστούν, αφού γνωρίζουν ότι επανειλημμένα οι «δικαστές δικάζουν ανάλογα με το φαγητό που τους μαγειρεύουν στο σπίτι».
Μετά την ανάγνωση των δηλώσεών τους, οι τρεις κατηγορούμενοι Γιάννης Μιχαηλίδης, Νίκος Ρωμανός και Φοίβος Χαρίσης Πούλος αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ οι Ανδρέας Μπουρζούκος και Ανάργυρος Ντάλιος παρέμειναν στη διαδικασία.
Κατηγορούμενος είναι ακόμη ο Δημήτρης Πολίτης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του.
Πολλοί ήταν εκείνοι που βρίσκονταν στη δικαστική αίθουσα για να συμπαρασταθούν στους κατηγορούμενους, ενώ παρόντες στη διαδικασία ήταν οι γονείς των νεαρών, μεταξύ των οποίων και η συγγραφέας Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού.
Συνήγοροι υπεράσπισης υπέβαλαν αιτήματα αναβολής, καθώς στην ίδια αίθουσα πραγματοποιούνται ακόμη τρεις δίκες αυτό το διάστημα. Ο εισαγγελέας της έδρας, Γρηγόρης Πεπόνης, εισηγήθηκε να μην αναβληθεί η δίκη, αλλά να διακοπεί.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα