ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΜΥΣΤΗΡΙΟ

Ψάχνουν στη Βόρεια Ελλάδα το οπλοστάσιο των τεσσάρων συλληφθέντων της Κοζάνης

Συνεχίζονται στη Βόρεια Ελλάδα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της γιάφκας όπου έκρυβαν τον οπλισμό τους οι συλληφθέντες για τη ληστεία της Κοζάνης, τη στιγμή που στο στόχαστρο της αντιτρομοκρατικής σύμφωνα με πληροφορίες μπάινει και μία νεαρή κοπέλα η οποία πιθανώς να είχε παρουσία στην επίθεση
στο Mall, αλλά και τη ληστεία στο Φίλωτα Φλώρινας.

Παράλληλα οι αστυνομικοί εξετάζουν τη σύνδεση των τεσσάρων συλληφθέντων της ληστείας στην Κοζάνη με την βομβιστική επίθεση στο Mall, η οποία βρήκε σημαντικά ευρήμα στο διαμέρισμα της οδού Ελ Αλαμέιν 19, στο Χαλάνδρι, στο οποίο εκτιμάται ότι χρησιμοποιούσαν ως γιάφκα μέλη της τρομοκροκρατικής οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».

Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής εξετάζουν λεπτομερώς τα ευρήματα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες συνδεύονται με την τρομοκρατική ενέργεια που σημειώθηκε στο Mall. Συγκεκριμένα, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται δύο νάιλον σακούλες μεγάλου μεγέθους, αφού ίδιες τσάντες είχαν χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά του εκρηκτικού μηχανισμού στο εμπορικό κέντρο.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται στη βόρεια Ελλάδα για την ανακάλυψη του κρησφύγετου όπου η ομάδα εκτιμάται ότι διατηρούσε τον οπλισμό της.

Αναζητούνται άλλοι τέσσερις

Την ίδια ώρα, αναζητούνται και τέσσερις ένοικοι του διαμερίσματος, οι οποίοι φέρονται να έφυγαν την ίδια περίοδο που σημειώθηκε η ληστεία στην Κοζάνη. Πιθανόν, σύμφωνα με της ΕΛ.ΑΣ., να πρόκειται για ορισμένα από τα μέλη της ληστείας που διέφυγαν.

Οι Αρχές αναζητούν μια κοπέλα, η οποία σύμφωνα με τους κατοίκους μπαινόβγαινε πολύ συχνά στο διαμέρισμα στο Χαλάνδρι, καθώς εκτιμούν ότι μπορεί να πρόκειται για τη γυναίκα που συμμετείχε στη ληστεία στη Φλώρινα και στην επίθεση στο Mall.

Η ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσε πως από τη στιγμή της σύλληψης των τεσσάρων δραστών της διπλής ληστείας στο Βελβεντό της Κοζάνης έως τη στιγμή που έφτασε η αντιτρομοκρατική στο Μαρούσι, κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο διαμέρισμα. Ο αφαλός της πόρτας ήταν σπασμένος, αλλά τελικά κανείς δεν κατάφερε να μπει στο χώρο και να αφαιρέσει στοιχεία και αντικείμενα της οργάνωσης.

Το διαμέρισμα - σύμφωνα με πληροφορίες- είχε νοικιάσει ο κατηγορούμενος για τη διπλή ληστεία στο Βελβενδό και ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες, ο Νίκος Ρωμανός. Ο νεαρός χρησιμοποίησε πλαστή ταυτότητα και νοίκιασε το διαμέρισμα του 2ου ορόφου πριν από ένα μήνα.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., γενετικό υλικό του Ανδρέα - Δημήτριου Μπουρζούκου ταυτοποιήθηκε στο διαμέρισμα. NEWPOST
Keywords
Τυχαία Θέματα