Σταματήστε τις γελοιότητες με το κόμμα του “σωτήρα Παπαδήμου”. Εξοργίζετε τον κόσμο…


Θα διαβάσατε όλοι τις γελοίες φήμες περί “μετριοπαθούς” νεου κόμματος στο οποίο θα ηγείται ο …
Παπαδήμος! Επειδή είναι λογικό να τις θεωρείτε ακατάληπτες, θα σας θυμίσουμε την σκοπιμότητα.
Μετά την πτώση του εγκληματία Σημίτη, όταν άρχισαν να έρχονται στο φως τα σκάνδαλα, έντρομα τα ΜΜ”Ε” της διαπλοκής άρχισαν να εξαπολύουν διθυραμβικά εμέσματα τα οποία ήθελαν τον “μέγα πολιτκό” ως φαβορί παγκοσμίου βεληνεκούς.
Την μία ως Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, την άλλη ως ΓΓ του …ΝΑΤΟ και άλλα ανεκδιήγητα σενάρια που διαδίδοντο με μεγάλη σιγουριά. “Την επόμενη εβδομάδα η επίσημη πρόταση στον Κώστα Σημίτη για τη Νασα”!
Εντέλει ο Σημίτης έμεινε με την κυρά Δάφνη όπως ήταν αναμενόμενο.
Αυτοί που τα έγραφαν όμως δεν ήταν καθόλου παρανοϊκοί. Ήταν οι συνένοχοι της
διαπλοκής που έτρεμαν μόνο στη σκέψη ότι ο εισαγγελέας θα χτυπούσε την πόρτα του θλιβερού πολιτικού υπολείμματος. Και έκαναν την απλή σπέκουλα “πως είναι δυνατο να καλέσει ο εισαγγελέας τον μέλλοντα αρχηγό του γαλαξία”;
Αυτό ήταν και το μέγα λάθος του Καραμανλή που δεν άκουσε τον Έβερτ που είχε ανέβει στα κάγκελα θεωρώντας αδιανόητο να δοθεί συγχωροχάρτι στην εκσυγχρονιστική συμμορία.
Σήμερα, ο μακαρίτης Έβερτ δικαιώνεται. Το θέατρο του παραλόγου όμως επαναλαμβάνεται με τον Παπαδήμο που θυμήθηκαν να τον αποθεώσουν μετά τις εξελίξεις της πρότασης των ΑΝΕΛ που τον βάζει στο κάδρο για την προανακριτική.
Δυστυχώς γι’ αυτούς, ο κόσμος δεν τσιμπάει και πολύ περισσότερο δεν γελά με τις φαρσοκωμωδίες σας. Εξοργίζεται.OLYMPIA
Keywords
Τυχαία Θέματα