ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΨΥΧΑΡΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΣΤΟΝ …ΣΑΜΑΡΑ!


“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ”!!
Ασύμμετρη απάντηση στα σχόλια Καραούση και Ανδρέα Ψυχάρη για την οικογένεια της, με ευθεία επίθεση στον Σαμαρά κατά την συνέντευξη της στο Crash!

Είχε προηγηθεί η υβριστική επίθεση στην οικογένεια Μητσοτάκη από τον υπάλληλο του Ψυχάρη, την οποία σιγοντάρησε και ο νέος βουλευτής, Ανδρέας Ψυχάρης απεμπλέκοντας μόνο τον Κυριάκο! (Ο Καρακούσης (Βήμα) αποκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκπρόσωπο
της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας! Σιγοντάρει με θάρρος ο Ανδρέας Ψυχάρης!)
Υπάρχει όμως και η άλλη εξήγηση. Στο ότι μετά την παρατεταμένη σιωπή της, μόλις είδε τα πράγματα να πηγαίνουν από το ακό στο χειρότερο για την κυβέρνηση, βγήκε …αντιπολιτευτικά!
Διαβάστε το επίμαχο απόσπασμα:

-Πώς είδατε την υπουργοποίηση του Κυριάκου;
«Σωστή. Ξέρω ότι κάθεται σε μια ηλεκτρική καρέκλα επάνω, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και στην καθαρότητα του λόγου του. Ο Κυριάκος είναι καθαρός στο λόγο του, δεν είναι η κατηγορία του πολιτικού του “ναι μεν αλλά”. Ούτε είναι ο στρογγυλός πολιτικός που είναι μια μπάλα που ποτέ δεν λέει τίποτα. Είναι ένας άνθρωπος με απόψεις και νομίζω ότι είναι σκληρά δουλευταράς. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει δουλειά».

-Η έξοδος της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση πιστεύετε ότι ήταν μια αναγκαστική επιλογή για τον κ. Κουβέλη; Προκλήθηκε από τον πρωθυπουργό σε βαθμό που δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο;
«Υπάρχει μια αμερικανική έκφραση που λέει ότι χρειάζονται δύο για το ταγκό. Νομίζω ότι και οι δύο έχουν ευθύνες σε αυτή την ιστορία και ο κ. Σαμαράς και ο κ. Κουβέλης, και είναι κρίμα, διότι και για τη ΔΗΜΑΡ η εξέλιξη δεν ήταν θετική, αλλά και για εμάς δεν είναι θετική. Κοινωνικά τα τρία κόμματα είχαν μεγαλύτερη παρεμβατικότητα απ’ ότι μόνο τα δύο».

-Πάντως, αυτή η κίνηση θα μπορούσε, εννοώντας από την πλευρά του Αντώνη Σαμαρά να σημάνει ότι ανέστησε το ΠΑΣΟΚ.
«Ε, δεν είναι η πρώτη φορά».
Keywords
Τυχαία Θέματα