ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...


Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
τα πρόθυμα μέσα ενημέρωσης και η Υποδιεύθυνση Ωραιοποίησης Προφίλ Πρωθυπουργού της Κρατικής Προπαγάνδας, μας πληροφορούν από το πρωί ότι ο Πρωθυπουργός βγήκε...

από το γυάλινο πύργο του Μαξίμου και περπάτησε μέχρι το... ξενοδοχείο Hilton (δια μέσου Β.Σοφίας) χθες το βράδυ.

Δίνουν δε τόσο μεγάλη έκταση στο γεγονός και το υποδέχονται με τόσο μεγάλο ενθουσιασμό, λες κι επρόκειτο για τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στον πλανήτη... Άρη.

Όλως τυχαίως αν κι ήταν 10
το βράδυ συνάντησε στο δρόμο και συνταξιούχους και νέους όπως μαθαίνουμε. Οι μεν συνταξιούχοι γύριζαν από after-shop πάρτι στο Rock 'n' Roll της πλατείας Κολωνακίου, οι δε νέοι μόλις είχαν σχολάσει από τη δεύτερη εργασία τους και χαρούμενοι επέστρεφαν σπίτι. Άπαντες διαβεβαίωσαν τον πρωθυπουργό πως όλα πάνε καλά, αφού και δουλειές και λεφτά υπάρχουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ατρόμητος πρωθυπουργός μας, αν κι ο Ξηρός ελεύθερος πλέον κάπου εκεί κοντά ενημερωνόταν για τις τελευταίες τρομοκρατικές μεθόδους από το Μαζιώτη και τους Πυρήνες, δεν είχε μαζί του ιδιαίτερα μεγάλη ασφάλεια, παρά μόνο το Μουρούτη και τον Παπασταύρου. Οι τρομοκράτες βλέπετε στην Ελλάδα ποτέ δε ''δαγκώνουν'' το χέρι που τους ''θρέφει''.

Στο τέλος του βραδινού περιπάτου του πρωθυπουργού μας κι ενώ η πόρτα του χλιδάτου εστιατορίου ''Milos'' του Hilton Athens έκλεισε με πάταγο στα μούτρα ενός συνταξιούχου κι ενός νέου που ξεχάστηκαν συζητώντας με το Σαμαρά για την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμίσεις που κατακλύζουν τη χώρα κι έφτασαν μαζί του μέχρι εκεί, έζησαν αυτοί καλά κι εμείς... χειρότερα..!
Keywords
Τυχαία Θέματα