Ραγδαίες εξελίξεις για το σχέδιο Πυθία: Δικαστική συνδρομή των ΗΠΑ ζητά ο ανακριτής για τον ρόλο Κοσοβαρων της CIA και του Μπράιζα στα γεγονότα του Δεκέμβρη 2008.



…μέχρι να τον διώξει και αυτόν η συγκυβέρνηση, όπως έκανε με τον Πεπόνη.
Αυτά που αποκαλύπταμε εδώ και χρόνια: Από το Νοέμβρη του 2008 ήταν έτοιμοι οι “Κόνδορες” των τοκογλύφων.
Τωρα τα ζητά ο ανακριτής στο πλαίσιο της εσωτερικής εκκαθάρισης που κάνει η CIA: Στο μικροσκόπιο το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας… Και ομάδα Κοσοβάρων στο κόλπο
Όχι βέβαια πως θα βγει άκρη, αφού μαζί με τους Κοσοβαρους θα βγουν και …
τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα που ηταν στο κόλπο αλλα τωρα στηρίζουν την κυβέρνηση…
Κατα
την προσφιλή τους τακτική λοιπόν, οι ισλαμοφασιστες των τοκογλύφων χρησιμοποιούσαν 16χρονα παιδιά ως ανθρώπινες ασπίδες ωστε να υπάρξει και δεύτερος νεκρός μαθητής. Η κυβέρνηση τότε θα έπεφτε άμεσα.
Μέσα στο κόλπο, συγκεκριμένοι πολιτικοί “ακροαριστεροί” και “υπερπατριώτες”. Ο μεν πάμπλουτος γεράκος της αριστεράς, παρέμεινε στο μουσείο την ωρα που Παπαρηγα και Τσιπρας έφευγαν μιλώντας ευθέως για “Ταλιμπάν”
Ο δε “υπερπατριωτης”, μαζί με υπουργό πασίγνωστη για τις σχέσεις της με την συμμορία Κλίντον, καλούσε για “δυναμική αντιμετώπιση”, ακόμα και για κάθοδο στρατού! Όλοι υπηρετώντας το ίδιο μαγαζί. Έτσι γίνεται η υψηλή πολιτική. Μετά και οι δυο ψήφιζαν μνημόνια με ενθουσιασμό.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada
Keywords
Τυχαία Θέματα