Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή"(σσ απλη αντιγραφή)


"ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ;

Με νέο σημερινό του άρθρο το ΒΗΜΑ, προσπαθεί να χαρακτηρίσει την αναπόφευκτη κοινή εμφάνιση της Παρασκευής, των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ως μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού προς το εκλογικό σώμα.
Οι ΔΟΛοπλόκοι συστημικοί, βλέποντας τον Βασικό Μέτοχο να καταρρέει πλέον από μόνος του και τα κατασκευασμένα σκάνδαλα του χθες,
σήμερα να έχουν μετατραπεί σε κατηγορίες εις βάρος τους, παίζουν ίσως το τελευταίο τους χαρτί στην ύστατη προσπάθεια που καταβάλουν, για την διατήρηση του ελέγχου της εξουσίας.
Και φτάνουν στο αποκορύφωμα της αυτοαναίρεσης, αυτοδιάψευσης και αυτοεξευτελισμού, εκλιπαρώντας τον Κώστα Καραμανλή για μία κοινή φωτογραφία, ένα χαμόγελο και αν είναι δυνατόν ένα καλό λόγο, ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως απόδειξη συναίνεσης.
Μ΄αυτή τη ταχυδακτυλουργική δημοσιογραφία της εξυπηρέτησης συμφερόντων, τον ανέτρεψαν το 2009 και σήμερα ζητούν απ΄τον άνθρωπο που οι ίδιοι τους κατηγορούσαν ως αντικειμενικά υπεύθυνο της ελληνικής τραγωδίας, που τον στόλιζαν μάλιστα με ένα σωρό κοσμητικά επίθετα και ευφάνταστους χαρακτηρισμούς, ένα απλό νεύμα!
Και τώρα τον προσκυνούν!
Γιατί διαπίστωσαν, ότι η δύναμή τους χάθηκε!
Γιατί οι εφιάλτες της περιόδου 2004-2009, άρχισαν να κάνουν απειλητικές επιδρομές στο μυαλό τους.
Γιατί γνωρίζουν πως η λύτρωση, περνά μέσα απ΄την εξόντωση τους!"
Keywords
Τυχαία Θέματα