ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩN ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ


Μεϊμαράκης: Οποιος θέλει μπορεί να αποποιηθεί τη βουλευτική αποζημίωση και τα προνόμιά του

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης εκτοξεύοντας βολές κατά των βουλευτών που τις τελευταίες ημέρες ζητούν μείωση της βουλευτικής αποζημίωσης.
«Δεν υπάρχει διάταξη που να λέει με το ζόρι τα εισπράττετε αλλιώς θα πάτε στον εισαγγελέα» είπε δεικτικά από το βήμα ο Πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας ότι όσοι βουλευτές θέλουν μπορούν να
πάνε στο λογιστήριο της Βουλής και να ζητήσουν μείωση της βουλευτικής του αποζημίωσης και να δοθούν σε κάποιες οργανώσεις.

Οσον αφορά τον κ. Κασιδιάρη που είχε ανέβει νωρίτερα στη Βουλή και είχε προκαλέσει προτρέποντας όσους βουλευτές πεινούν να πάνε στα συσσίτια της Χρυσής Αυγής και προανήγγειλε κατάθεση τροπολογίας για εξίσωση αποζημίωσης του βουλευτή με το μισθό του πρέσβη που ανέρχεται στα 1.889 ευρώ, ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Μιλά και ο κ. Κασιδιάρης που ζητά οι προφυλακισμένοι βουλευτές του κόμματός του να έχουν όλα τα προνόμια του του αξιώματος και στη φυλακή, θέλουν την αποζημίωσή τους, το αυτοκίνητό τους, τους υπαλλήλους που δικαιούνται για το γραφείο τους».

iefimerida.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα