Όταν ο Μίμης Ανδρουλάκης γλείφει το κάνει καλά. Το πολιτικό εκκρεμές της Αριστεράς σε νέες περιπέτειες!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο γυρολόγος της Αριστεράς, το πολιτικό εκκρεμές που ακούει στο όνομα Μίμης Ανδρουλάκης κάνει κωλοτούμπα. Άλλωσε οι απόψεις τους έχουν τόσο ειδικό βάρος όσο κι εκείνο της πεταλούδας που πετάει από λουλούδι σε λουλούδι δοκιμάζοντας τη γύρη τους. “Εγώ δεν έχω κανέναν αρχηγό. Αυτή είναι η ανεξαρτησία της σκέψης μου…”, δήλωνε προχθές στην εκπομπή των Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη.
Και συνέχισε ακάθεκτος τον «αντιμνημονιακό» του οργασμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enikos.gr

"Δε
θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο της Τετάρτης", δήλωσε στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μίμης Ανδρουλάκης.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης εκτίμησε πως «το επίσημο σενάριο» δεν έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας και πως δεν το πιστεύει ούτε ο Γιάννης Στουρνάρας, ούτε καν «οι συντάκτες του μεσοπρόθεσμου».
«Καλό είναι να ξέρεις ανατομία, αλλά αυτό δεν σε κάνει και χειρουργό» παρατήρησε για τον καθηγητή υπουργό Οικονομικών ο Μίμης Ανδρουλάκης, δηλώνοντας πως θα καταψηφίσει τα μέτρα για τα εργασιακά. «Θα καταψηφίσω τα του Εργασίας, έσπασε η γραμμή του μετώπου, δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το ασφαλιστικό ως απλό δημοσιονομικό ζήτημα, έπρεπε να φτιάξουμε ένα νέο αποθεματικό, αλλά δεν είδα ουσιαστική επίδραση» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Λίγο αργότερα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lykavitos.gr βγήκε στους διαδρόμους της Βουλής και σε όποιον έβρισκε μπροστά του διευκρίνιζε ότι θα ψηφίσει το πακέτο μέτρων της Τετάρτης, αλλά θα καταψηφίσει το άρθρο του Προϋπολογισμού που αφορά το κονδύλι του υπουργείου Εργασίας!

Πρόκειται για τον ίδιο διανοούμενο ο οποίος δεν έχανε την ευκαιρία στις lifestyle συνεντεύξεις του να ταυτίζεται πνευματικά σε βαθμό παρεξηγήσεως με την Βάνα Μπάρμπα.

Είναι ο ίδιος διανοούμενος που τερμάτισε το γλείψιμο, αυτός που δεν έχει αρχηγούς, γράφοντας για τον Βενιζέλο το παρακάτω έπος με τίτλο «Βαγγέλης Βενιζέλος: Το εσωτερικό κάλεσμα και το κάλεσμα της ελληνικής ιστορίας»

Eίναι Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

"Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αποδείχθηκε καλύτερα τοποθετημένος για να βρεθεί πρώτος πάνω στη “μπάλα” στη δεύτερή της αναπήδηση. The Second Bounce of the ball, λέγεται στη γλώσσα της στρατηγικής και των παιγνίων όπως το προαναγγείλαμε μετά τις εσωκομματικές εκλογές του 2007. Διαχειρίστηκε με φρόνηση το τραύμα εκείνης της ήττας και πρέπει να έγινε σοφότερος, συναισθηματικά πλουσιότερος. Μια ουλή κάνει πάντα πιο συμπαθή και οικεία τα προικισμένα άτομα ενώ η διάβαση της ερήμου είναι προϋπόθεση για ένα πετυχημένο comeback.

Διαθέτει την αναγκαία διανοητική, ιδεολογική και προγραμματική πυκνότητα για να συγχρονίσει το εσωτερικό του κάλεσμα με το κάλεσμα της ελληνικής ιστορίας στην πιο τραγική της στιγμή μετά τον πόλεμο. Η ισχυρή του αυτοπεποίθηση αντικειμενικά πρέπει να τον κάνει ανοιχτό στα πραγματικά ταλέντα, στα άξια πρόσωπα, ειδικά της νέας γενιάς, δεν έχει ανάγκη να περιχαρακώνεται σε νέα “περιβάλλοντα”, αλλά η επάρκεια και η εμπιστο
Keywords
Τυχαία Θέματα