ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙ «ΠΡΩΤΙΑΣ»...

Εδώ και πάρα πολύ καιρό παρακολουθούμε εναν αγώνα επιβίωσης για τις εφημερίδες ειδικα τις καθημερινές.Στα κυριακάτικα φύλλα παίζεται το μέλλον των εφημερίδων.

Εκεί είτε για λόγους εντυπώσεων και σκοπιμότητας είτε για λόγους αγνοιας(απίθανο)ορισμένοι διαμορφώνουν την κοινή γνώμη, μέ βάση τις πωλήσεις εφημερίδων, που δίνουν προσφορές.
Ετσι θριαμβολογουν για τις εφημερίδες αυτές ,ενω είναι σίγουρο οτι μια τετοια εφημερίδα ,που δίνει το ...κατι τις της...απλώς πουλαει ενα προιον μαζί με την εφημερίδα.Εαν
δέν το πουλούσε, θα επεφτε η κυκλοφορία της.
Το γεγονός οτι αυτές οι εφημερίδες που κάνουν προσφορές, κτυπουν καλες κυκλοφορίες δέν σημαίνει κι ολας οτι διαβάζονται...Ειναι σιγουρο ομως οτι η υψηλη κυκλοφορία τους, δέν παιρνει μαζί και τις πραγματικές εισπράξεις.

Ετσι όλες οι εφημερίδες που προσφέρουν κατι...ειναι ζημιογόνες και μάλιστα μακροπροθεσμα εχουν υπογράψει την καταδίκη τους εκτος εαν βρεθεί
κάποιος ανόητος επιχειρημάτιας που για δικους του λόγους-συνηθως «προστασίας» του η πολεμικής εναντίον των κάθε ειδους αντιπάλων του-χρηματοδοτει συνέχεια μια τρυπια τσέπη.
Υπο την εννοια αυτή ,οι διθυραμβοι-πρωτη η ταδε και δευτερη η δεινα-ειναι για εκείνους που δέν κατανοούν το δράμα που παιζεται με τις προσφορές των εφημερίδων.
Ειναι κατι σαν τα ναρκωτικά.Οσο δίνεις και παιρνεις τοσο πιο βαθια πηγαίνεις στον ολεθρο χωρις γυρισμό...-
Keywords
Τυχαία Θέματα