ΟΙ ΚΟΥΡΗΔΕΣ, ΤΟ ALTER, Ο ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γράφει ο "Γενικός"

Αγαπητό Fimotro,
Εκδότες, καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογραφοι, μαζί με κάποιους δικαστές και εισαγγελείς είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή της χώρας. Γιατί οι μεν πρώτοι κάλυπταν τους κλέφτες πολιτικούς, οι δε δεύτεροι...

έστελναν στη φυλακή κάθε ελεύθερη φωνή που τολμούσε να αντιδράσει.
Ξέρετε γιατί κλείσαμε στη φυλακή τους Κουρήδες; Να σας πούμε εμείς: Ένας εισαγγελέας όπως είχε υποχρέωση και καθήκον άσκησε δίωξη στον Γιαννίκο, μέτοχο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο
του ΑΛΤΕΡ, καθώς και στον γενικό διευθυντή του σταθμού που είναι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή του καναλιού.

Ξαφνικά όμως μια κυρία ανακρίτρια επέκτεινε τη δίωξη εναντίον των Γιώργου και Ανδρέα Κουρή, καθώς και σε δυο άτομα που όλοι από τους παραπάνω ήταν μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ του σταθμού. Όπως αποδείχτηκε από τη διαδικασία, όχι μόνο δεν συμμετείχαν ποτέ στη διοίκηση του ΑΛΤΕΡ, αλλά ούτε και είχαν πατήσει τό πόδι τους στα γραφεία του καναλιού.

Οι Κουρήδες ήταν απλοί μέτοχοι και από το 2000 που το ΑΛΤΕΡ πουλήθηκε στον Αθανασούλη της Altec δεν συμμετείχαν στη διοίκηση του. Ηταν μέτοχοι, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι μέτοχοι που έχουν μετοχές σε πολλές ελληνικές εταιρίες.

Έλα όμως που κάποιοι ντόπιοι και ξένοι Τροικανοί ήθελαν να κλείσουν μέσα τους Κουρήδες για να τρομοκρατήσουν όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ και να κλείσουν τα μάτια μπροστά στην εθνική, οικονομική και πολιτιστική συμφορά που έρχεται στον τόπο απο τους ξένους αρχιτοκογλύφους...

Και ξαφνικά έρχεται η κυρία ανακρίτρια και επεκτείνει τη δίωξη στα μη εκτελεστικά μέλη, βασικά για να πιάσει τους Κουρήδες με την κατηγορία ότι "πίεζαν με φορτικότητα τον Γιαννίκο το 2011 να μην πληρώνει ΦΜΥ, την περίοδο που το ΑΛΤΕΡ ήταν κλειστό, λόγω απεργιών και που στο ταμείο του καναλιού από το 2010 όχι μόνο δεν υπήρχε ευρώ για να πληρωθούν οι φόροι αλλά επί μήνες ήταν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και γι αυτό απεργούσαν.

Τους λίγους μήνες που είχε λειτουργήσει το κανάλι, δούλεψε γιατί ο... αφελής Κουρής πούλησε κοψοχρονιά 2 ακίνητα στην Κεφαλονιά, εισέπραξε 10 εκατομμύρια ευρώ και ό ανόητος τα έβαλε στο κανάλι στην αγωνιώδη του προσπάθεια για να το σώσει και να μην μείνουν στο δρόμο 700 οικογένειες.
Κι έχεις μετά την κυρία ανακρίτρια να αφήνει ελεύθερους όλους τους άλλους μαζί με το γενικό διευθέτηση της εταιρίας που υπέγραφε και διοικούσα το ΑΛΤΕΡ μαζί με τον Γιαννίκο και προφυλακίζει τους Κουρηδες επειδή, αν τους άφηνε ελεύθερους φοβόταν πως θα... ξαναεκαναν τα ίδια, όταν η ίδιοι δεν ειναι ούτε μέλη στο ΔΣ του ΑΛΤΕΡ, ο Γιαννίκος ειναι στη φυλακή και το κανάλι κλειστό εδώ και 2 χρόνια!!!

Ο προεδρος και ο εισαγγελέας του Αρειου Παγου, ο υπουργός δικαιοσύνης και ό Πρωθυπουργός έχουν να που κάτι γι αυτό;

Με τέτοια κόλπα και νομικά τερτίπια θα οδηγήσουμε τη χώρα στην ανάπτυξη και την ευημερία;
Keywords
Αναζητήσεις
κουρηδες
Τυχαία Θέματα