''Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ''...(σσ σωωωπα)


ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ...

Το χάσμα ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και τα παπανδρεϊκά στελέχη δεν κρύβεται πλέον, ούτε για τα προσχήματα.
Ενδεικτικό του κακού κλίματος,...που υπάρχει, όχι μόνο στην κορυφή, αλλά και με κάθε ευκαιρία και σε κάθε πτυχή των σχέσεων των δύο πλευρών, είναι το κακό κλίμα, που υπήρξε στην τελετή παρουσίας του ευρωψηφοδελτίου της
Ελιάς το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, πέραν της Άννυς Ποδηματά, που ήταν στο πάνελ και της Συλβάνας Ράπτης που θα είναι και πάλι υποψήφια -η μοναδική από τους σημερινούς ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ- ακόμη δύο στελέχη της νυν ομάδας, ο Σταύρος Δανέλλης και ο Γιώργος Σταυρακάκης.

Με έκπληξη όμως διαπίστωσαν αμφότεροι ότι ο κ. Βενιζέλος δεν αναφέρθηκε καν στην απερχόμενη ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, κάτι που απέδωσαν στο γεγονός ότι οι περισσότεροι εκ των νυν ευρωβουλευτών ήταν επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Δανέλλης δεν κράτησε όμως κρυφή τη δυσφορία του και ανήρτησε το Twitter την εξής επισήμανση: «Ο πραγματικός ηγέτης δεν είναι εμπαθής. Αναγνωρίζει το έργο των ευρωβουλευτών του κόμματός του ακόμη και όσων δεν θεωρεί δικούς του».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα