Ο Παπαμιμίκος ανεβάζει τη μονταζιέρα στη Θεσσαλονίκη...


Τα χαμηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας ακόμη και στην Κεντρική Μακεδονία, φέρνουν πανικό και βιαστικές κινήσεις. Σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού των γαλάζιων παιδιών ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε ...

πράξη αυτό που υποσχέθηκε. Η ομάδα αλήθειας είναι εδώ. Η μονταζιέρα αποκτά φωνή και στη Θεσσαλονίκη. Το thesstruth είναι το νέο πόρταλ της Νέας Δημοκρατίας, που φιλοδοξεί να κάνει όλη τη βρώμικη δουλειά, ενόψει των συνεχών εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται
το προσεχές διάστημα. Αισθητική Μουρούτη και Φαήλου, ο ΣΥΡΙΖΑ στο επίκεντρο η κεντροδεξιά -παρά τα όσα αναφέρονται στην ταυτότητα του σάιτ- στο απόσπασμα. Προσηλωμένο στο Σαμαρά, το διαχειρίζεται η τοπική δράκα ακροδεξιών, τα παιδιά του Ζαχαρία και όσοι και όσες δεν κατάφεραν να -δύσκολο βέβαια αυτό- να καπαρώσουν μια θέση στη Δ.Τ.

Η ροή ειδήσεων φυσικά από τον Ελεύθερο Τύπο, ενώ δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς στα κείμενα το χαρακτηριστικό εκείνο ύφος που τόσο αγαπήθηκε στην πόλη μέσα από τα ίδια της taxalia. Δεν μπορούσαν να λείπουν από την πρώτη “έκδοση” όλες εκείνες οι ειδήσεις που συνδέθηκαν με την τοπική ΝΔ. Στο στόχαστρο οι δημόσιοι υπάλληλοι και το πανεπιστημιακό άσυλο, στα πρωτοσέλιδα ο Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Ανωνης Σαμαράς.

Την τιμητική τους έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, καθώς “ρεβεγιόν στην υπό κατάληψη δημόσια περιουσία έκαναν οι «επαναστάτες» της ΕΡΤ-3”, όπως αναφέρει σχετικό άρθρο, η συνιστώσα της Δραχμής που ζητάει συνέδριο στο ΣΥΡΙΖΑ και ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος που πρέπει να παραδοθεί στον Άνθιμο και να καεί στην κόλαση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το προσεχές διάστημα με το thesstruth θα διασκεδάσουμε. Πολύ όμως....

alterthess.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα