Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα αναλάβει το YΠΟΙΚ;...

Από το πρωί οι φήμες, τα δημοσιεύματα και τα σενάρια για το πρόσωπο που θα διαδεχτεί (εκτός σοβαρού απροόπτου) τον νυν υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα δίνουν και παίρνουν. Αν και κανείς δεν αναφέρει το όνομα του (πιθανού) νέου τσάρου της ελληνικής οικονομίας, όλοι μιλούν για...

ένα πρόσωπο ΕΚΠΛΗΞΗ που «δεν θα ….. πιστεύουμε στα μάτια μας», απορρίπτοντας τα ενδεχόμενα που θέλουν στην καρέκλα του υπουργού Οικονομικών να κάθεται κάποιος από τους κυρίους που ακούστηκαν τις προηγούμενες μέρες!
Με
λίγα λόγια …. ούτε ο στενός συνεργάτης του Σαμαρά, ο κ.Παπασταύρου, ούτε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας, ούτε ο Χ.Λαζαρίδης αλλά ούτε και ο ίδιος ο πρωθυπουργός θα αναλάβουν , σύμφωνα με την φημολογία, το τιμόνι της ελληνικής οικονομίας.
Ποια θα είναι λοιπόν η έκπληξη; Λέτε να αναλάβει ο τσιγκούνης Θείος Σκρουτζ την συλλογή των φόρων ή μήπως ο λύκος της Wall Street Λεονάρντο Ντι Κάπριο μετακομίσει στην ……Καραγεώργη Σερβίας; Λέτε να γίνει υπουργός ο γνωστός για την τρέλα του με τα λεφτά ράπερ «Tus»; Bρε μπας και η έκπληξη είναι ο πασάς του Καραγκιόζη ή μήπως η Τζούλια Αλεξανδράτου θα μας τραγουδάει "στόχος είναι τα λεφτά" και θα μας αλλάζει τα φώτα με τον ΕΝΦΙΑ; Κοντή γιορτή και θα μάθουμε ποιο είναι το πρόσωπο ... ΕΚΠΛΗΞΗ που θα πάρει στα χέρια του τους λογαριασμούς και τις τύχες μας!!!

star.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα