Ο «δημοφιλής» κύριος Στουρνάρας: Μετά τα «γαλλικά» οι βουλευτές της ΝΔ ...



...έτρεχαν να βγάλουν selfies με τον υπουργό

Αναμφίβολα είναι ο υπουργός που βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο βουλευτών της αντιπολίτευσης, αλλά και της συμπολίτευσης με αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να τον αμφισβητούν...
ανοιχτά τον τελευταίο καιρό.

Ειδικά στην περίπτωση των νομοσχεδίων για τα ακίνητα, ο Γιάννης Στουρνάρας δέχθηκε πολύ σκληρή κριτική και ευθείες επιθέσεις, ωστόσο, όπως αναφέρει ο «ΒΗΜΑτοδότης», αναδείχθηκε παρόλα
αυτά στον πιο δημοφιλή υπουργό τα Χριστούγεννα.

Δεν ήταν λίγοι οι βουλευτές της ΝΔ που έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες τον στόλιζαν κανονικά.

«Γιατί τη θέλεις τη φωτογραφία, τη στιγμή που μου επιτίθεσαι συνεχώς;» ήταν το σύνηθες ερώτημα που έκανε ο κ. Στουρνάρας στους βουλευτές και υπουργούς, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Μάλιστα ένας βουλευτής της περιφέρειας έλυσε τον γρίφο, μάλλον άθελά του, αναφέροντας στον υπουργό «Θέλω τη φωτογραφία μαζί σου για να τη δείξω στους ψηφοφόρους μου όταν πάω Χριστούγεννα στην εκλογική μου περιφέρεια και να τους πως ότι "εγώ τα χώνω στον Στουρνάρα, αλλά δεν με ακούει". Και έτσι θα περάσω ήρεμα Χριστούγεννα. Γιατί, υπουργέ μου, είναι αγριεμένοι μαζί μου».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπήρξε και ένας γαλάζιος βουλευτής που έβγαλε μια φωτογραφία με το κινητό του, δεν έμεινε ευχαριστημένος και επέστρεψε στο υπουργείο Οικονομικών με ψηφιακή επαγγελματική μηχανή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα