''Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ''...(σσ μονον ενας ηλιθιος δεν βλέπει ότι ετσι ειναι ακριβως)



Νέο επεισόδιο στο σήριαλ με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Νικολόπουλο σημειώθηκε σήμερα. Ο καθηγητής Ηλίας Νικολόπουλος, που κατηγορείται από το ΠΑΣΟΚ ως ο «συνταγματολόγος» της Χρυσής Αυγής σε νέα
του παρέμβαση...
υποστήριξε ότι ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει την συμμετοχή της ΧΑ στις επικείμενες ευρωεκλογές. «Ο Άρειος Πάγος δεν μπορεί να απαγορεύσει στη Χρυσή Αυγή να κατέβει στις εκλογές», υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος σε συνέντευξή τού στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».

Ο προερχόμενος από το ΔΗΚΚΙ Ηλίας Νικολόπουλος είναι ένας από τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι ο κ. Νικολόπουλος, με την ιδιότητα του καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, έχει παρέμβει τηλεφωνικά σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις «σε δημοσιογραφικές εκπομπές-πλυντήρια του νεοναζιστικού μορφώματος για να υποστηρίξει, δήθεν νομικά, όλα τα επιχειρήματα της».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει στρατηγικά να συγκροτήσει πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο από προσωπικότητες που απευθύνονται σε διάφορες ομάδες του πληθυσμού επενδύοντας σε συμβολισμούς και ικανοποιώντας όσο το δυνατόν περισσότερους» τονίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ η οποία καταλήγει με το ερώτημα: «Ποια άποψη και ποια κοινωνική συμπεριφορά δεν χωρά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ;».

Πάντως, λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί επισήμως η συμμετοχή του κ. Νικολόπουλου στο ευρωψηφοδέλτιο του Αλέξη Τσίπρα, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο απόσυρσης της υποψηφιότητάς του από τη λίστα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας της «αποπροσανατολιστικής» όπως την χαρακτήρισε θέση του κόμματος στο μειονοτικό (με αφορμή την εκπαραθύρωση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από τον κατάλογο των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών).

Μάλιστα, ο κ. Νικολόπουλος είχε επικρίνει τις δηλώσεις και τις θέσεις του «τουρκόφιλου» καθηγητή Δημήτρη Χριστόπουλου, επίσης υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, για τα μειονοτικά θέματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα