ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΡΑ.

Σχεδόν 7000 συνταξιούχοι δημοσίου που δεν απογράφηκαν θα χάσουν τη σύνταξη Για την ακρίβεια το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δεν έχει στοιχεία για 6.972 συνταξιούχους που δεν έχουν απογραφεί Κάπως έτσι... οι άνθρωποι αυτοί (δεν απογράφηκαν ως 20 Αυγούστου) δεν θα πάρουν σύνταξη στο τέλος του μήνα εάν δεν απογραφούν ως τις 14 Σεπτεμβρίου.
Είναι δεδομένο ότι μεταξύ των 7.000 υπάρχουν άνθρωποι ανήμποροι, άνθρωποι που απλά αμέλησαν κλπ, ωστόσο υπάρχουν υποψίες πως υπάρχουν και νεκροί των οποίων οι συγγενείς συνεχίζουν να λαμβάνουν παράνομα τις συντάξεις και κάπως έτσι την πληρώνουν όλοι. Πρόκειται
για αθλιοτητα πρωτου μεγέθους και θα πρέπει ο πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας να παρεμβει.Δεν είναι δυνατον να κοπουν οι συντάξεις σε ανυμπορους συνταξιουχους γεροντες που δεν πηγαν να απογραφουν.Να δοθει μια παραταση άλλη μια προθεσμια αλλιως ολοι θα υποθεσουν ότι προκειται για σχεδιο αθλιοτητας και ακραίου φασισμου των οικονομικων υπηρεσιων να μαζεψουν χρηματα από τους δικαιουχους που η αμελησαν να απογραφουν η δεν το εχουν κατανοησει τι πρέπει να κανουν.Να παρεμβει ο Σαμαράς να σταματησει τις αθλιοτητες των γελοιων τυπων ….
Keywords
Τυχαία Θέματα