ΛΑΘΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στην πορεία προς τις εκλογές-σύντομη ,απόλυτη με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν μπορείς να αλλάξεις εκείνα που δημιούργησες-η Νέα Δημοκρατία απαιτειται να μην κάνει λάθη....

Η στάση της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στην αριστερά ,είναι λανθασμένη, υπό την έννοια ότι δημιουργεί μέτωπο της αριστεράς με την αντιμνημονιακή ακροδεξιά, «εγκλωβίζοντας»τους αντιμνημονιακους ψηφοφόρους.
Η κεντροδεξιά, δεν έχει
ανάγκη από δεξιές ταυτότητες, έναντι της αριστεράς.
Η ιδεολογία της είναι αντίθετη με την αριστερά και δεν έχει κανέναν λόγο να το υπογραμμίζει συνεχώς ,αυτό αφού καμία λογική δεν διαθέτει ,μια τέτοια επίθεση.
Σαφώς και η αριστερά θα βρίσκεται απέναντι και μάλιστα δυναμικά στην αυριανή κυβέρνηση Σαμαρά. Αυτό δεν θα το αποφύγει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας… καταγγέλλοντας την εκ των προτέρων.
Στην πορεία, την σύντομη το υπογραμμίζουμε ξανά, της Νέας Δημοκρατίας προς τις εκλογές ,θα πρέπει οι επιτελείς της Συγγρού ,να διευκρινίσουν τι θέλουν να κάνουν.
Θέλουν να κερδίσουν τις εκλογές ,δίνοντας μάλιστα μεγαλύτερη σημασία στην δυνατότητα αυτοδυναμίας η θέλουν να προχωρήσουν σε μια αμφισβητούμενη «πρωτιά» ,χωρίς ίχνος θριαμβολογίας.
Εάν επιθυμούν να εξέλθει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη, θα πρέπει η πανστρατιά Σαμαρα να συνοδευθει με επωνυμες προσκλησεις και συναντησεις.Ταυτοχρονα ,θα πρέπει να ανοιξει πραγματικα τις πυλες της ,η μεγαλη κεντροδεξια παραταξη.
Οσο πλησιαζει η ωρα του λογαριασμου, τοσο φαινεται ποσο ανοητη ηταν η επιλογή της ιδεολογικης καθαροτητας ,από ορισμενους στην Νέα Δημοκρατια ,πριν από λιγους μηνες…Το στιγμα της παραταξη,ς είναι κεντροδεξιο ,είναι του μεσαιου πολυσυλεκτικου χωρου διοτι –επιτελους-ένα κομμα εξουσιας, πρέπει να κερδιζει τις εκλογές, με βάση την αυξηση της εκλογικης του πελατειας, αυξηση που οφειλεται κατά βαση στην πολυσυλεκτικότητά του.-
Keywords
Τυχαία Θέματα