Κρυφες συνομιλίες Ασκουνη-Γερμανών.Γιατι έκανε παρέμβαση η Μερκελ!

Με μια ‘βαρυσήμαντη’ παρέμβαση,αυτή της καγκελαρίου Μέρκελ,ξεκίνησε η Ελληνογερμανική Συνάντηση στην Νυρεμβέργη.
Η συνάντηση έγινε μεταξύ αυτοδιοικητικών παραγόντων από Ελλάδα και Γερμανία, σε συνέχεια της συμφωνίας ΜΕΡΚΕΛ- ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Βασικός ομιλητής της συνάντησης ηταν ο προεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης,ο οποίος φέρεται ότι συντονίζει την όλη προσπάθεια εκ μέρους της
ελληνικής πλευράς.
Η συνάντηση έχει κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,προκαλώντας τεράστια ερωτηματικά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι… συζητήθηκαν θέματα αναδιάρθρωσης της ελληνικης αυτοδιοίκησης αλλά και διαχείρισης απορριμάτων στην βαση του γερμανικού ιδιωτικοποιημένου συστήματος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

Μεγάλα ερωτηματικά προκύπτουν για τον βασικό συντονιστή του όλου εγχειρήματος Κ. Ασκούνη, ο οποίος αρνείται να ενημερώσει τους αυτοδιοικητικους και τον ελληνικο λαο, στο ονομα των οποίων υποτίθεται οτι ενεργει.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ-ΟΤΑ μιλαει για αποστολή ξεπουλήματος των υπηρεσιών της αυτοδιοίκησης και χαρακτηρίζει τους δήμαρχους που συμμετέχουν ως συνεργάτες του Φούχτελ.

Αντιδράσεις υπάρχουν και στο χώρο των αιρετών οι οποίοι κατηγορουν τον Ασκουνη για μυστική διπλωματία και ότι παρέχει ‘πολύτιμες υπηρεσίες στην εκστρατεία δημοσίων σχέσεων των γερμανων σε μια περιοδο νεων επιθέσεων κατά της τοπικης αυτοδιοίκησης.’

olympia.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα