Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ

Ενώ η χώρα πέρασε από μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου και οι κίνδυνοι βρίσκονται προ των πυλών, τα πολιτικά κόμματα στην χώρα, περί άλλα τυρβάζουν..Κινούμενα από στενά κομματικά συμφέροντα (μην χασουμε την εμπιστοσυνη αυτων που μας ψηφισαν) και υποκινούμενοι προφανώς από δυνάμεις που δεν θέλουν να κυβερνήσει ο Αντώνης Σαμαράς ,διαμορφώνουν ένα
σκηνικό πολύ δυσκολων διαπραγματεύσεων, πριν…καν ξεκινήσουν οι διαβουλεύσεις, για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Έτσι ο Αντώνης Σαμαράς,
προτείνει μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, κάνοντας ένα μεγάλο βήμα εθνικής συνενόησης.Την ίδια ώρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζητά κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με την συμμετοχή τουλάχιστον του Συριζα και της ΔΗΜΑΡ. Ήδη ο Συριζα απέκλεισε την συμμετοχή σε μια τέτοια κυβέρνηση και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.

Αναμένεται δηλωση και της ΔΗΜΑΡ, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνδέσει την συμμετοχή της με την …συμμετοχή των άλλων δύο κομματών ΠΑΣΟΚ και Συριζα. Αυτό σημαίνει ότι η χώρα εισέρχεται σε άλλη μια περιπέτεια, που δεν θα αντέξει ,που θα την εκθέσει ουσιαστικά και θα την θεσει στο περιθώριο της Ευρωπαικης Ενωσης.

Το κάθε κομμα μακρυα από κάθε σκέψη εθνικης συνευθυνης , οριζει την θεση του αναλογα με την θεση αλλου κομματος.Προκειται για παγκοσμια πρωτοτυπια, να μην συμμετεχουν σε μια κυβερνηση εθνικης σωτηριας, πολιτικοι σχηματισμοι ,που εχουν ευρωπαικο προσανατολισμο υπο τον πολιτικο σχηματισμο που κερδισε τις εκλογες και κατ ουσιαν στηρίζει τις ιδιες ευρωπαικες αρχες με αυτά. Στάση πολιτικης ανευθυνοτητας, που μπορει να οδηγησει σε περιπετειες την χωρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα