Η Penelope (Cruz) στον καινούριο James Bond;

Αν ευσταθούν οι φήμες, η Πενέλοπε Κρουζ θα γίνει σύντομα κορίτσι του Μποντ κι ας πατάει τα... 40. Κι ας ήταν ο σύζυγός της, Χαβιέ Μπαρδέμ, ο κακός του «Skyfall».
Η Πενέλοπε Κρουζ είναι μια γυναίκα που ταιριάζει απόλυτα και με την ηλικία του 45άρη Ντάνιελ Κρεγκ...
Η Ισπανίδα σταρ, που περιμένει το δεύτερο παιδί της, ακούγεται πως θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Ντάνιελ Κρεγκ στην 24η ταινία του 007 που τώρα γράφεται και ψάχνει σκηνοθέτη.
Κι ενώ η επιστροφή ή όχι του Σαμ Μέντες που σκηνοθέτησε το επιτυχημένο «Skyfall» τείνει
να γίνει εποποιία μεγαλύτερη και από την ίδια την πολύχρονη σειρά του υπερπράκτορα, με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοικτά, το όνομα της Κρουζ έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη... φωτιά της παραγωγής.
Ανώνυμη πηγή επιβεβαιώνει, ωστόσο, τη συμμετοχή της στο πλευρό του Τζέιμς Μποντ και το ρεπορτάζ τη θέλει να γίνεται στα 40 της το γηραιότερο κορίτσι του, ξεπερνώντας ακόμα και την Ονορ Μπλάκμαν που κατείχε έως σήμερα το ρεκόρ ούσα 39 ετών στην ταινία «Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου» (1964).

«Επιτέλους, μια γυναίκα με την κατάλληλη ηλικία», γράφουν ορισμένοι, υπογραμμίζοντας τη σημασία ενός φεμινιστικού προτύπου στα χρονικά του 50χρονου φραντσάιζ. Μια γυναίκα που να ταιριάζει απόλυτα και με την ηλικία του 45άρη Ντάνιελ Κρεγκ ο οποίος μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο έχοντας ξεκινήσει να υποδύεται τον Μποντ στα 38 του.
Μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ αλλά και του Γούντι Αλεν, η Πενέλοπε Κρουζ έχει ακόμη ένα ατού: το Οσκαρ που κέρδισε για το «Vicky, Cristina, Barcelona», με την υπογραφή του δεύτερου, το οποίο την κάνει αυτομάτως ισότιμη με την οσκαρούχα Χάλι Μπέρι, η οποία εμφανίστηκε πλάι στον Πιρς Μπρόσναν στην περιπέτεια του 2002 «Πέθανε μια άλλη μέρα», ακριβώς στο απόγειο της καριέρας της.

http://www.kourdistoportocali.com
Keywords
Αναζητήσεις
πιρς μπρονσαν πενελοπε κρουζ
Τυχαία Θέματα