ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ;



Η Γαλλίδα ηθοποιός, Ζουλί Γκαγιέ, αποφάσισε να δώσει τα παπούτσια στο... χέρι στον Φρανσουά Ολάντ όταν η κρυφή σχέση τους είδε το φως της δημοσιότητας...

Σύμφωνα με το περιοδικό «Gala» το οποίο επιβεβαιώνει πρόσφατο δημοσίευμα του «Closer», η κρυφή αγάπη του προέδρου αποφάσισε να ρίξει την... αυλαία στην σχέση τους όταν το σκανδαλοθηρικό περιοδικό αποκάλυψε τον περασμένο Ιανουάριο τον ανάρμοστο δεσμό τους.

Επί δύο χρόνια, η ερωμένη του Ολάντ δεν είχε κανένα πρόβλημα όταν ερωτοτροπούσε
με τον Γάλλο πρόεδρο στα... κρυφά και μάλιστα κάτω από τη... μύτη της «πρώτης ερωμένης» της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ.

Όταν όμως όλοι περίμεναν να διαβεί το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων, τότε η Γαλλίδα ηθοποιός αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικό δρόμο και να ασχοληθεί μόνο με τις δύο κόρες της.

Πάντως, το περιοδικό «Gala» δεν κάνει ούτε μία αναφορά στις φήμες που οργιάζουν τις τελευταίες μέρες στο Παρίσι, με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου, υπό τον τίτλο: «Ο πρόεδρος που ήθελε να ζήσει τις ζωές του», που κάνουν λόγο για επανασύνδεση Ολάντ - Βαλερί. Το βιβλίο επικαλείται πηγές σύμφωνα με τις οποίες ο Φρανσουά Ολάντ έχει επιστρέψει στην αγκαλιά του «ροτβάιλερ» των Ηλυσίων, της δημοσιογράφου του Paris Match, Βαλερί Τριερβελέρ.

Στα μέσα Μαρτίου, ο ένοικος των Ηλυσίων δεν άντεξε τη μοναξιά κι άρχισε να φλερτάρει επίμονα την «απατημένη» Βαλερί στέλνοντάς της λουλούδια και τρυφερά SMS, σύμφωνα με τα οποία της υπενθύμιζε ότι «ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη κυρία στο Προεδρικό Μέγαρο».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα