ΕΛ.ΑΣ: Αυτός είναι ο εκτελεστής


ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το βράδυ η αστυνομία φωτογραφίες από το βίντεο που κατέγραψε την επίθεση των τρομοκρατών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, το βράδυ της Παρασκευής, στο Νέο Ηράκλειο, όπου δολοφόνησαν δύο μέλη του κόμματος και τραυμάτισαν σοβαρά ένα τρίτο.
Επίσης, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία της μοτοσικλέτας με την οποία διέφυγαν οι δολοφόνοι, με
την ελπίδα να τους έχει δει κάποιος και να δώσει στοιχεία που ενδεχομένως να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ για τον δολοφόνο των δύο οπαδών της Χρυσής Αυγής, «πρόκειται για άνδρα αδύνατο, ύψους 1.70 με 1.75 μ., που φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος».
Η μοτοσικλέτα μάρκας HONDA , μοντέλου Africa Twin , λευκού-μαύρου χρώματος, έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», που βρίσκεται παράπλευρα στη χωμάτινη οδό Κρεστένων, περίπου σε διακόσια (200) μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.
Ο δράστης, όπως είπε ο νεαρός, τον πυροβόλησε δύο φορές και ένιωσε τις σφαίρες να σφυρίζουν γύρω από το πρόσωπό του.
Εν τω μεταξύ, κατάθεση στην Αντιτρομοκρατική για τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, την περασμένη Παρασκευή, στο Νέο Ηράκλειο, με τους δύο νεκρούς και τον έναν τραυματία, έδωσε νεαρός ο οποίος γλίτωσε από θαύμα από τις σφαίρες των τρομοκρατών.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, ο εκτελεστής τον προσέγγισε πεζός χωρίς να μιλήσει και τον πυροβόλησε από απόσταση 10 με 15 μέτρων.
Ο δολοφόνος, ανέφερε, είχε ήδη πυροβολήσει τα δύο θύματά του και στη συνέχεια μπήκε στην είσοδο των γραφείων και πυροβόλησε εναντίον του.

ethnos.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα