ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ



(σ.σ δεν κοιτάζει ο Αντώνης πως θα διασώσει την κυβέρνηση την επομενη ημέρα και ασχολειται με το τι θα κάνει στην Κηφισιά;)

ΝΙΚΗ ΣΕ ΜΑΡΟΥΣΙ, ΠΕΝΤΕΛΗ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΚΑΛΟΠ
Σε τέσσερις βασικούς Δήμους των Βορείων Προαστίων της Αθήνας πέφτει το βάρος του πρωθυπουργού και των επιτελών του στη Νέα Δημοκρατία
στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν και...
σχεδόν κανένας εκ των σημερινών Δημάρχων δεν θέλει το κομματικό χρίσμα της ΝΔ, εν τούτοις θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα τους στηρίξει διακριτικά το κόμμα του Α. Σαμαρά ώστε να κερδίσουν από τον πρώτο γύρο της αναμέτρησης.
Πρόκειται για τους εν ενεργεία Δημάρχους Ν. Χιωτάκη (Κηφισιά), Δ. Στεργίου (Πεντέλη-Μελίσσια), Γ. Πατούλη (Μαρούσι) και Γ. Κουράση (Χαλάνδρι) που είχαν κερδίσει με χαρακτηριστική άνεση στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές, όχι όλοι από τον πρώτο γύρο, σε πολύ διαφορετικές όμως πολιτικές συνθήκες και συγκυρίες.
Πολλά θα εξαρτηθούν από τους αντιπάλους που θα προέρχονται κυρίως από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρύτερης αριστεράς καθώς ακόμα είναι σχετικά νωρίς και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες στο κόμμα της Αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πολύ σημαντικό επίσης ρόλο θα παίξουν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής και κυρίως πόσο δυνατά ψηφοδέλτια αναμένεται να σχηματίσουν.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις πάντως δείχνουν και τους τέσσερις υποψηφίους Δημάρχους

fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα